To je to što me zanima!

Banožić se dan prije ispitivanja sastao s bratićem šefa policije. Pokriva li se bivšeg ministra?

Pojavljuje se sve više sumnji u postupanje organa prema Mariju Banožiću nakon nesreće. Javnost ima pravo znati sve detalje vezane uz istragu
Vidi originalni članak

Okolnosti nesreće Marija Banožića i postupanja odgovornih institucija nakon nje postaju sve zamršenije. Posljednja u nizu sumnjivih i nelogičnih informacija koje su isplivale u javnost je Telegramovo otkriće da se bivši ministar obrane susreo s poduzetnikom Zlatkom Zovakom samo dan prije Banožićevog ispitivanja u policiji. Ovaj trenutak je važan jer je Zlatko bratić Ante Zovaka, načelnika Policijske uprave vukovarsko-srijemske, iste one koja istražuje Banožićevu nesreću!

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 11

  • Luna777 11.12.2023.

    Najžalosnije je to što znamo kakvi su (HDZ-ovci), najžalosnije to to što će ih indolentni, indiferentni, apolitični ljudi opet birati ili neće izaći na izbore. Pa dokle više ova kasta zatire hrvatski narod?

  • DDlojzek1967 11.12.2023.

    HDZ bagra.

  • aciviij 11.12.2023.

    Novinarski spletkaroši od slučajnog susreta i jedne kavice konstruiraju slučaj! Banožić će se u svoje poštenje zakleti, da je susret bio slučajan ... Ako treba i u HDZ.. Tko mu ne bi vjerovao..

Komentiraj...
Vidi sve komentare