To je to što me zanima!

'Odluka o brodogradnji neće biti popularna, ali što se može'

Brodogradnja će ostati u Hrvatskoj, ali više neće pod državom preživljavati i stvarati gubitke. Veliki brodovi će se proizvoditi, ali je pitanje gdje i koliko, kaže premijer
Vidi originalni članak

Na početku sjednice Vlade, premijer Zoran Milanović dotaknuo se brodogradnje, te zaključio da više neće moći pod državnim patronatom preživljavati i stvarati gubitke, no da će ostati u Hrvatskoj. 

- Ali ne u obujmu i ne na ovakav način. Veliki brodovi će se proizvoditi, ali pitanje na kojim lokacijama i koliko. Naša Vlada je ona koja će donositi odluke, a sve neće biti simpatične i popularne, poput proračuna. Ni odluka o brodogradnji koju ćemo donijeti narednih mjeseci neće biti popularna, ali što se može - rekao je uvodno Milanović te rekao da će njegova Vlada očuvati hrvatski socijalni moral, te da nemaju pravo takve stvari uništavati i kompromitirati. 

Končar i Čačić sastančili u Vladi 

Inače, u Banskim dvorima u četvrtak ujutro bio je Danko Končar. Na sastanku s potpredsjednikom Radimirom Čačićem prije sjednice Vlade Končar je potvrdio ozbiljne namjere u privatizaciji triju škverova još jednom ističući korporativna jamstva koja daje za njihovu budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • rodman65 16.03.2012.

    Čudi me kako nije kazao : Brodogradnja ? Sorry.......

  • Bella01 15.03.2012.

    možda ih zahvatila čudna bolest,vidi se na slici

  • zdrawe 15.03.2012.

    hoces reci da cete dat koncaru pa nek radi sta hoce? a koliko ce vas u tom slucaju dobit "nesto" od njega? i koliko ce zbilja radnika otpustit cim pocne,, cim je najavio 1500 znaci bice i 2500..

Komentiraj...
Vidi sve komentare