To je to što me zanima!

Barack Obama: 'Zahvalan sam na tome što su kćeri uz mene'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Povodom jednog od najvažnijih američkih praznika, obitelj Obama imala je pune ruke posla. Prvo su birali i blagoslivljali purice, a zatim servirali večeru veteranima
Vidi originalni članak

Predsjednik SAD-a rekao je kako ne može vjerovati da već sedmi put blagoslivlja purice u Bijeloj kući , na što je dodao "vrijeme leti, ali purice ne", što je izazvalo smijeh među okupljenima. Tom je prilikom zahvalio i svojim kćerima, Maliji i Sashi , na njihovoj potpori, ali i ugađanju.

POGLEDAJTE VIDEO: Duhovit govor na blagoslovu purice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvije pure, "Honest" i "Abe" ušle su u finale za izbor u Bijelu kuću, no zaključili su kako Honest izgleda finije, pa će ju zadržati, a Abe se vraća na farmu purica u Leesburg (Virginia).

Večer je završila u nešto ozbiljnijem tonu, kada su se obitelji pridružile i prva dama Michelle i njena majka Marian Robinson . Svi su zajedno, u crkvi u Washingtonu, posluživali večeru veteranima rata koji su postali beskućnici ili su na rubu siromaštva.

POGLEDAJTE VIDEO: Obitelj Obama poslužuje vojne veterane

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Večera se zove "Gozba s prijateljima" , a inicijator je crkva sv. Luke i humanitarni program "Mjesto za prijatelje", koji okuplja upravo veterane beskućnike i oni koji su u vrlo rizičnoj socijalno-financijskoj situaciji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare