To je to što me zanima!

Barišićev zet: Ne želim da me se povezuje s puncem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ante Despot tvrdi da je policija u sefu u njegovom stanu pronašla oko 1,8 milijuna kuna, a ne dva. Tvrdi kako za sav novac iz stana ima i pokriće
Vidi originalni članak

Zeta uhićenog Mladena Barišića, Antu Despota, obrađuje policija nakon što je prošli tjedan izjavio da su dva milijuna kuna, koje su našli u stanu u Bužanovoj, njegovi. Policija mu je pretražila stan dok je u njemu bila trudna supruga Adrijana koja im je otvorila sef. U sefu je, kako tvrdi, bilo oko 1,8 milijuna kuna, piše Večernji list.
- Riječ je o 175.000 eura, 100.000 dolara i 100.000 kuna - rekao je Despot te dodaje kako je eure dobio kao kaparu za prodaju stana, a dolare je skupljao godinama. Barišićev zet kaže kako za sve postoje i ispisi iz banke o mjesečnim isplatama iz TE Plomin i NE Krško  koje je dobivao u dolarima.
- Želim da me ljudi prestanu povezivati s puncem Barišićem i pričati o tome da je kod mene sakrio novac. S njim nisam u bliskim odnosima, a kćerinim odabirom muža nikada nije bio zadovoljan - rekao je Despot.
Barišićev zet kaže kako nije bio dobar ni s Nevenkom Jurak jer ga je, tvrdi, ona mrzila pošto nije htio po skupljoj cijeni kupovati od nje jeftina vina koja im je donosila na prodaju dok je on radio u HEP-u.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • antonio vruće mi je 04.10.2010.

    smiješne li priče...kapara za stan 175000 eura...pa kolika je cijena stana ako je kapara 175000 eura...priča prozirna, a policija naivna....hahahaha još jedno magare na zub vuku...

  • ribarr 04.10.2010.

    a što bi bilo da je dobar sa puncem

  • 2japaja 04.10.2010.

    AHAHAAA!!!!!!! Punac ga nije volio, pa trudna ženica, ma jadna mica-maca. A znao je živjet u punčevom stanu i koristit sve pogodnosti elitnog statusa skup s Arijanicom. Neka idu radit u Kamensko za nevidljive kune a ne za dolare koje posprema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare