To je to što me zanima!

Barack Obama: Srušit ćemo izopačenu Islamsku državu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sjedinjene Američke Države udvostručit će napore da pobijede Islamsku državu i Siriji donesu mir, rekao je američki predsjednik Barack Obama na summitu G20...
Vidi originalni članak

Ponovio je američki predsjednik da je napad u Parizu bio udar na cijeli civilizirani svijet.

- Nebo je zacrnjeno prije dan i pol u Parizu - rekao je Barack Obama nakon sastanka s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom na summitu G20.

POGLEDAJTE VIDEO: Izjava Baracka Obame

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Po njegovim riječima, IS ima "izopačenu ideologiju".

- Udvostručit ćemo napore da zajedno s ostalim članovima koalicije eliminiramo te koji uzrokuju toliko boli i patnje ljudima u Ankari, Parizu i drugdje na svijetu - rekao je Obama .

"Suočeni smo s kolektivnom prijetnjom"

Rekao je da Washington i njegovi saveznici rade na ostvarenju političke tranzicije u Siriji "koja će odagnati patnju tolikog broja ljudi i eliminirati okruženje u kojem IS može djelovati.

Erdogan je ustvrdio da napadi u Parizu, Ankari i drugdje pokazuju da je svijet suočen s kolektivnom sigurnosnom prijetnjom. Najavio je da će skupina G20 poslati snažnu poruku u borbi s terorizmom.

- Suočeni smo s kolektivnom prijetnjom. Ovaj teroristički napad nije bio samo na francuski narod nego na cijelo čovječanstvo - rekao je turski lider.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • 28.04.2022.

    @youtube.. Sad dojdi sim

  • wait for it 16.11.2015.

    hahahaaha al si me dobro nasmijao Obama hahhahAha

  • KRUGER07 16.11.2015.

    sad će ameri zaprijetili da će srusit islamsku državu a oni ju stvorili i sad ostatku svijeta prodaju m u da pod bubrege,treba tim amerima i židovima stati jednom na kraj i dat im do znanja da se svijet ne vrti samo oko njih i da nisu jedini na kugli zemaljskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare