To je to što me zanima!

Bauk nije kaznio Finu, već joj je dao više posla za isti novac

Bauk od Fine traži centralizirani sustav isplate plaća kojim bi proračun uštedio. Kaže da kad im već plaćaju 786.000 kuna mjesečno, neka naprave i taj dio posla
Vidi originalni članak

Nakon medijske objave da je Ministarstvo uprave odlučilo kazniti Finu jer registar zaposlenih u državnoj upravi i javnim službama još nije gotov, ministar Arsen Bauk odgovara kako centralna isplata plaća nije niti bila ugovorena. On je, kaže, shvatio da im ovakav registar - skupi statistički godišnjak, ne treba. Izjavio je za tportal kako se samo radi o promjeni ugovora s Finom.

- Ona nije ništa pogriješila jer u ugovoru nije niti bilo planirano da se uspostavi centralizirani sustav plaća - rekao je Bauk i dodao kako samo žele vratiti projekt na pravi put. Odlučio im je povećati posao kako bi se u budućnosti sve plaće iz državne blagajne mogle isplaćivati preko registra, što bi donijelo velike uštede proračunu.  Rekao je da kad već plaćaju Fini 786.000 kuna mjesečno, neka naprave i taj dio.

Ne zna zašto je procurila kriva informacija te se čudi tezi o kažnjavanju Fine za posao koji nije bio ni definiran ugovorom.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Iveq 25.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • brnado 25.04.2012.

    i tebi je bio plaćen odvojen život od mame , pa je nisi posjećivao ....odradio to ...

  • EvEvil 25.04.2012.

    eto. znala sam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare