To je to što me zanima!

Bauk je deložirao HNS-ovce iz oporbe: Oni su to sami izabrali

Bauk je pokupio saborske kartice HNS-ovih zastupnika i prebacio ih bliže HDZ-ovim zastupnicima, osim onih koji su protiv suradnje s vladajućom strankom. Premjestio ih je na mjesta gdje su sjedili zastupnici HSS-a.
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik SDP-a Arsen Bauk iskoristio je pauzu u zasjedanju Sabora kako bi deložirao zastupnike HNS-a iz dijela gdje sjedi oporba, nakon što su HNS-ovci prekršili koalicijski sporazum i odlučili ići u koaliciju s HDZ-om

Bauk je pokupio saborske kartice HNS-ovih zastupnika i prebacio ih bliže HDZ-ovim zastupnicima, osim onih koji su protiv suradnje s vladajućom strankom.

- Upravo smo deložirali HNS s oporbene strane sabornice. Živi zid se nije protivio, već je asistirao - napisao je Bauk na svom Facebook profilu.

Bauk ih je naime premjestio na mjesta gdje su sjedili zastupnici HSS-a koje je prebacio u oporbeni dio Sabora.

U svemu mu je pomagao Ivan Pernar iz Živog zida koji se protiv ove deložacije nije bunio, već ju je prenosio uživo na svom Facebook profilu. U videozapisu je Bauk istaknuo kako su HNS-ovci to "sami izabrali".

Podsjetimo, Središnji odbor HNS-a je jučer odbacio odluku Predsjedništva i odlučio da će HNS ipak ići u koaliciju s HDZ-om.

Idi na 24sata

Komentari 170

  • mijašina 09.06.2017.

    dali je ovaj lik ikada stao pred ogledalo misli da je popio pamet cijelog svijeta bauk zapamti nećeš nikad biti ministar tvoje vrijeme prolazi još kojekavih tvojih kolega iz komunističke stranke nebi više prošli ni u kini

  • mijašina 08.06.2017.

    sdp je sledeći koji će biti potopljen, i oni se već hvataju za slamku

  • mijašina 08.06.2017.

    guštam najviše što ste svi protivnici ove vlade pozelenili od zavisti

Komentiraj...
Vidi sve komentare