Obavijesti

News

Komentari 170

Bauk je deložirao HNS-ovce iz oporbe: Oni su to sami izabrali

Bauk je deložirao HNS-ovce iz oporbe: Oni su to sami izabrali

Bauk je pokupio saborske kartice HNS-ovih zastupnika i prebacio ih bliže HDZ-ovim zastupnicima, osim onih koji su protiv suradnje s vladajućom strankom. Premjestio ih je na mjesta gdje su sjedili zastupnici HSS-a.

VIDEO

Saborski zastupnik SDP-a Arsen Bauk iskoristio je pauzu u zasjedanju Sabora kako bi deložirao zastupnike HNS-a iz dijela gdje sjedi oporba, nakon što su HNS-ovci prekršili koalicijski sporazum i odlučili ići u koaliciju s HDZ-om

Bauk je pokupio saborske kartice HNS-ovih zastupnika i prebacio ih bliže HDZ-ovim zastupnicima, osim onih koji su protiv suradnje s vladajućom strankom.

- Upravo smo deložirali HNS s oporbene strane sabornice. Živi zid se nije protivio, već je asistirao - napisao je Bauk na svom Facebook profilu.

Bauk ih je naime premjestio na mjesta gdje su sjedili zastupnici HSS-a koje je prebacio u oporbeni dio Sabora.

U svemu mu je pomagao Ivan Pernar iz Živog zida koji se protiv ove deložacije nije bunio, već ju je prenosio uživo na svom Facebook profilu. U videozapisu je Bauk istaknuo kako su HNS-ovci to "sami izabrali".

Arsen Bauk deložirao HNS-ovce iz oporbenog dijela Sabora (gdje su bili s SDP-om) i prebacio njihove kartice prema HDZ-ovim klupama gdje su nekad sjedile kolege iz HSS-a.

Posted by Ivan Pernar on 8. lipnja 2017

Podsjetimo, Središnji odbor HNS-a je jučer odbacio odluku Predsjedništva i odlučio da će HNS ipak ići u koaliciju s HDZ-om.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 170
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.