To je to što me zanima!

Arsen Bauk: Jugoslaveni su započeli, 'jugoslaveni' završili

Ministar uprave na svom Facebooku odgovorio je na sve učestalije kritike rada Vlade istaknuvši da je tijekom mandata završena brza cesta Solin - Klis
Vidi originalni članak

Ministar uprave Arsen Bauk na svom Facebook profilu odgovorio je na sve učestalije kritike rada Vlade istaknuvši da je tijekom mandata završena brza cesta Solin-Klis, što nije pošlo za rukom niti jednoj vlasti još od pada Jugoslavije. 

- Za vrijeme ove 'nesposobne', 'neefikasne' i 'nenarodne' vlasti završena je brza cesta Solin - Klis koju nije uspjelo završiti prethodnih 9 'narodnih', 'efikasnih' i 'sposobnih', 2 'nenarodne', 'neefikasne' i 'nesposobne' vlade, te još jedno 'nenarodno' Izvršno vijeće Sabora SRH. Jugoslaveni započeli, 'jugoslaveni' završili - napisao je Bauk. 

Arsen Bauk/Facebook

Nakon 26 godina gradnje, brza cesta Solin-Klis duga 10,5 kilomatara u nedjelju je u punom profilu puštena u promet. Posljednja dionica od 4,5 kilometara koštala je 250 milijuna kuna.

Nova prometnica posebno je važna za Split kao njegova jedina veza s autocestom A1. Dugo je bila usko grlo, osobito ljeti, kad su se često stvarali prometni čepovi. 

Brza cesta Solin - Klis izgrađena je na teškom brdsko-planinskom terenu pa čak 70 posto njezine dionice čine objekti zbog kojih je cijena gradnje i opremanja prometnice po kilometru bila oko 55 milijuna kuna.

Ivana Ivanović/PIXSELL

Idi na 24sata

Komentari 191

  • vox populi 15.12.2014.

    Još malo blitvaru pa se vraćaš u bodule i tamo možeš širit Jugoslaviju koliko hoćeš i nitko te više neće ..... ni 2 % !

  • brišu me 15.12.2014.

    od ovoga bedaka nikaj novoga, isti kao i ostatak peradnjaka kukurikavaca!!! mene više zanimaju komentari. dolje ljevićčarska falanga!!!!

  • 15.12.2014.

    Prije do jezika neg do mozga.Neka,neka

Komentiraj...
Vidi sve komentare