To je to što me zanima!

Bavarac na sudu: Sa ženom se prepustio strastima na oltaru crkve, sve je još i fotografirao!

Crkva u Schechenu kod Rosenheima našla se na mukama zbog pohotnog bračnog para, a izgleda da će morati ponovno posvetiti i blagosloviti oltar. Muškarcu je ovih dana krenulo suđenje
Vidi originalni članak

Jedna crkva u Gornjoj Bavarskoj našla se u nesvakidašnjim problemima, a morat će, izgleda, i ponovno blagosloviti oltar. Naime, jedan se par odlučio prepustiti strastima u crkvi i to baš na oltaru, prenosi Spiegel.

- Osobito s obzirom na vjerske osjećaje ljudi, takvo oskvrnjenje mora se ispraviti pokorničkim obredom u skladu s liturgijskim knjigama - rekao je glasnogovornik nadležne nadbiskupije Münchena i Freisinga. Takav pokornički obred zahtijeva da se oltar pokrije i ponovno blagoslovi tamjanom i svetom vodom.

AKCIJA U POLICIJSKOJ POSTAJI Crnogorski policajci u postaji su organizirali orgije i hvalili se kolegama. Imamo fotografije...

Muška polovica pohotnog bračnog para zbog ovog bizarnog incidenta završila je na sudu. Suđenje protiv 39-godišnjaka iz Rosenheima počelo je u srijedu na regionalnom sudu u Traunsteinu. On i supruga prepustili su se strastima nasred oltara u katoličkoj crkvi u Schechenu kod Rosenheima. A ni to nije sve - da stvar bude još luđa, muškarac je sve zabilježio fotografijama.

Muškarac se na početku suđenja nije očitovao o optužbama koje mu se stavljaju na teret, a sude mu, između ostalog, zbog ''uvredljivih nedjela na mjestu posvećenom bogoslužju''.

NOVI ARGENTINSKI PREDSJEDNIK JAVIER MILEI Uživatelj tantričkog seksa kojeg savjetuju klonirani psi postao je predsjednik: 'Volim i u troje...'

- Prema kanonskom pravu, sveta mjesta se oskvrnjuju radnjama koje ozbiljno vrijeđaju i sablažnjavaju vjernike - pojasnio je glasnogovornik biskupije. Incident za koji se sada saznalo mogao bi poremetiti vjerske osjećaje tamošnjih vjernika, zbog čega će se biskupija vjerojatno odlučiti na pokornički obred. Međutim, takva odluka još nije donesena.

- Ovakvi slučajevi su vrlo rijetki - dodao je glasnogovornik. Ostaje za vidjeti kakvu će presudu donijeti sud i što će crkva na kraju učiniti s oskrvnjenim oltarom.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • anniviivve54321 25.11.2023.

    Srpski akademik Jovan Deretić kaže da su i Nemci srbi. Ovaj bi mogao biti srbin.

  • Maxitron 24.11.2023.

    I kaj je tu tak strašno?? Pa božju pomoć potražili na pravom mjestu i kaj je najvažnije ,bar su blagoslovljeni.🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍

  • kaius 24.11.2023.

    paaaaa,,bili kako ih je bog stvorio i radili na očuvanju vrste i množenju kako je isto bog rekao....

Komentiraj...
Vidi sve komentare