To je to što me zanima!

Bayer komentirao Monsantovu izjavu o povećanoj ponudi

Bayer je izjavio da je razočaran Monsantovom odlukom da odbije njegovu povećanu gotovinsku ponudu od 125,00 dolara po dionici što predstavlja premiju od 40% na postignutu cijenu dionica 9. svibnja 2016
Vidi originalni članak

Leverkusen, 19. srpnja, 2016. – Bayer je danas izjavio da je razočaran Monsantovom odlukom da odbije njegovu povećanu gotovinsku ponudu od 125,00 dolara po dionici što predstavlja premiju od 40% na postignutu cijenu dionica 9. svibnja 2016. Revidirana gotovinska ponuda primamljiva je prilika i predstavlja neposrednu i izvjesnu vrijednost za Monsantove dioničare nakon nedavnih slabih poslovnih rezultata i Monsantovih smanjenih srednjoročnih izgleda. 

Bayer je ponovio da njegova ponuda neće biti podložna uvjetima financiranja. Osim toga, Bayer je ponudio 1,5 milijardi dolara kao naknadu u slučaju neuspjeha dogovora zbog antitrustovskih ograničenja, čime je ponovno potvrdio da je siguran u uspješno sklapanje dogovora.

Bayer se nada nastavku dijaloga s Monsantom u skladu s odgovarajućim ugovorom o povjerljivosti koji omogućuje pristup dodatnim informacijama.

Za više informacija molimo posjetite: www.advancingtogether.com

Idi na 24sata