To je to što me zanima!

Beba budućnosti: Ima dva tjedna, ali će se tek roditi

Umjesto siječnja, tek rođenom Niki Furjanu upisali su da se rodio u studenome 2009. Roditelji će mu jednog dana pričati da im je stigao iz budućnosti
Vidi originalni članak

Moja žena Ana-Marija je 11. siječnja rodila sina. Odlučili smo ga nazvati Niko. U utorak sam otišao u Matični ured u Varaždinu kako bih mu izvadio Izvadak iz Matice rođenih. Nakon toga sam otišao u policiju da ga prijavim. No tamo su mi rekli da to nije moguće jer nešto nije u redu s datumom rođenja, priča Tihomir Furjan iz Kolarovca nedaleko od Varaždina
- Malo bolje sam pogledao Izvadak i vidio da piše kako je moj sin rođen 11. studenoga 2009. godine. Moje dijete je očito stiglo iz budućnosti - našalio se Tihomir.
Zajedno sa suprugom Anom-Marijom otišao je opet Matični ured i promijenio dokument, ali ipak sačuvao i kopiju da je jednoga dana pokaže sinu i kaže mu da je stigao iz budućnosti. U Uredu državne uprave u Varaždinkoj županiji rekli su da im se stranke mogu obratiti u slučaju pogreške. Djelatnice tada provjere sve podatke i, ako treba, isprave dokument.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Tissko 26.01.2009.

    Hey maxabc, čitaš li ti uopće te članke ili komentiraš odoka. Pogreška je isti dan ispravljena, a i na policiji su, koliko čujem , bez obzira na pogrešku, uzeli izvadak i sve im napravili . Mene samo čudi jedna druga stvar, što će sve ljudi napraviti da izađu u novinama. Vidim po ovim komentatima da je veća vijest to koliko mama ima godina nego ono što je htjela da bude \'\'vijest\'\'.

  • angel7 26.01.2009.

    nitko nije savrsen,svako moze pogrijesit!

  • crashimir 26.01.2009.

    gluplju vijest dugo nisam čuo

Komentiraj...
Vidi sve komentare