To je to što me zanima!

Beba ima sreće: S drugoga kata pala poštarici u ruke

Poštarica Lisa Harell (42) slučajno je bila pred domom obitelji Morales. Na prozoru je vidjela bebu, koja joj je sljedeći tren bila u rukama
Vidi originalni članak

Lisa Harell (42) dostavljala je poštu u ponedjeljak u Albanyju. Na prozoru drugoga kata točno ispred ulaznih vrata ugledala je jednogodišnju bebu. Sljedećeg trenutka beba joj je bila u rukama.
- Vidjela sam prozor napola otvoren. Sve se odigralo strašno brzo, beba mi je odjednom završila u rukama - priča Lisa. Ona je od ponedjeljka nacionalna junakinja. Nitko ni ne želi razmišljati o tome kako bi stvari završile da nije bila u pravo vrijeme na pravome mjestu. Kad je bebina majka Brenda Morales shvatila što se dogodilo, istrčala je pred kuću i zgrabila malenu Niales. Zahvalila je poštarici i otrčala niz ulicu k svojoj majci. Liječnici su pregledali bebu, koja je zdrava i bez ikakvih ozljeda. Protiv majke neće podnijeti prijavu. Brenda je ispričala kako je kćer ostavila na krevetu, koji je ispod prozora. I ona je bila u sobi, no kad se okrenula na trenutak, Niales se popela na prozor. Upravitelj pošte u Albanyju ispričao je kako to nije uobičajena Lisina ruta. Da je bila riječ o bilo kojem drugom danu, ona ne bi bila na mjestu nesreće. Poštanski ured ponosan je na svoju zaposlenicu, no ona se ne smatra junakinjom.
- Nisam ja nikakva junakinja. Samo sam bila na pravome mjestu u pravo vrijeme - kaže skromno Lisa.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tajnamoja 23.04.2008.

    Blago mami koja zrači sobu a ima malo dijete. Ako je tako ostavila prozor otvoren, pitam se koliko dugo je prošlo dok nije primjetila da joj nema djeteta?

  • classic 22.04.2008.

    Ne kaze se uzalud da Bog cuva djecu i budale.....:)

  • lois 22.04.2008.

    lisa pazi da sljedeći put ne doleti bloketa,.......zezam se, lijepo!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare