To je to što me zanima!

Beba Shayne koji je umro pa oživio, proslavio prvi rođendan

Shayne rodio se tri mjeseca ranije. Težio je samo 840 grama. Liječnici su ga proglasili mrtvim nakon poroda. Prestao je disati. Roditelji su se opraštali s njim...
Vidi originalni članak

Svakom roditelju prvi rođendan njegova djeteta je poseban. No Shayneov je bio čudo. Prerano rođenog dječaka proglasili su mrtvim dan nakon poroda nakon što je prestao disati u inkubatoru.

Kerry i Simon dugo su željeli dijete. Pokušavali su ga dobiti 18 godina te unatoč šest spontanih pobačaja nisu gubili nadu. Onda je došao Shayne i uljepšao im život 

Liječnici i medicinske sestra nisu uspjeli oživjeti dječaka, a roditelje Kerry (39) i Simona Welsha (44) suočili su s groznom viješću. I dok se par pripremao sa svećenikom za krštenje djeteta prije ukopa desilo se čudo. 

Dok je držala tijelo svoje bebe u rukama, Kerry je nakon 20 minuta osjetila kako mu srce lagano kuca. Odjurili su s njime na odjel intenzivne skrbi. Maleni Shayne vratio se u život!

U krugu obitelji proslavio je rođendan iako su svi smatrali da je to nemoguće. Dječak iz Velike Britanije rodio se tri mjeseca ranije i imao je samo 840 grama, piše Daily mail.  

Kerry i Simon dugo su željeli dijete. Pokušavali su ga dobiti 18 godina te unatoč šest spontanih pobačaja nisu gubili nadu. Onda je došao Shayne i uljepšao im život.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • hastings 19.09.2012.

    neka bude zdrav isrretan

  • dipsy2010 19.09.2012.

    Sretan rođendan junačino. Vidi se da si na ovom svijetu s razlogom. Uljepšao si život roditeljima koji nisu odustajali dok te nisu dobili i sad ih uveseljavaj još dugo, dugo ..... Predivna vijest

  • user_91977 18.09.2012.

    ima Boga, sretan ti rodjendan andjele!

Komentiraj...
Vidi sve komentare