To je to što me zanima!

Beba kroz odvod ispala na tračnice u Indiji i preživjela

INDIJA: Rinku Debi Roy (32) rodila je dijete u toaletu vlaka. Prije nego se snašla, dijete je kroz odvod isklizilo na tračnice. Ona je skočila za njim
Vidi originalni članak

U Indiji je Rinku Debi Roy (32) rodila dijete u toaletu vlaka. Prije nego se snašla, dijete je kroz odvod iskliznulo na tračnice. Žena je iz vlaka skočila za djetetom. Nekoliko minuta kasnije oboje su pronađeni živi i zdravi. Rinku je u vlaku bila s mužem Bholom (34) i kćeri (2). Bili su na putu za bolnicu jer je bila pri kraju trudnoće. Neki su putnici vidjeli kada je skočila i povukli ručicu za zaustavljanje vlaka. Vlak je stao kilometar dalje. Bhola je tek tada shvatio da se nešto događa. Nije našao suprugu u toaletu pa se pridružio ostalim putnicima u potrazi. Na kraju su našli i majku i dijete. Liječnik koji ih je pregledao i rekao je da nemaju nikakve ozljede, no ipak ih je 24 sata zadržao u bolnici na promatranju.
- Još uvijek ne mogu vjerovati. Kad sam shvatio da je Rinku skočila, izgubio sam svaku nadu da je živa. Mogu samo zahvaliti Bogu što mi je obitelj netaknuta, s dodatkom - rekao je Bhola.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • xxx1 10.10.2009.

    ima vaginu ko krava !!!

  • audrey 10.10.2009.

    @ bigblue....a i ja se to pitam? Ja sam se satima mucila i jedva izadje dijete ;-))) I mislim da ipak moras biti iole pametan da znas da ne trebas radjati nad skoljkom wc-a u vlaku(sve ispada dolje),jer brate mili....pa nisi u kuci!!!! Sreca da su prezivjeli!

  • citizen 10.10.2009.

    \"Poppy\" is right....to je stara vijest...ponestalo domacih gluposti ...I suppose :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare