To je to što me zanima!

Beba pri 110 na sat ispala iz auta, nema ni ogrebotine

V. Britanija: Liječnici su dječačića starog tek šest tjedana proglasili srećkovićem. Sa sjedalicom je ispao iz auta kojem je na autocesti pukla guma
Vidi originalni članak

Jonathan Samuel, star samo šest tjedana, prošao je bez ogrebotine nakon što je katapultiran sa sjedalicom iz jurećeg auta na autocesti kraj Wigana. Njegovom ocu Oliveru (31) pukla je guma pri 110 na sat. Vauxhall Astra prevrnula se šest puta prije nego je udarila u ogradu. Jonathan je sa sjedalicom pao na brzu traku, a zatim ispao iz nje i pao na zaustavnu traku. U autu su bili majka Sadaf i 18-mjesečna kćer Shalona. Vraćali su se kući u Croydon.
- Vrištala sam 'Gdje je moje dijete?'. Oliver ga je panično tražio. Plakala sam. Bila sam uvjerena kako je stradao - rekla je majka. Oliver je prvo vidio praznu potrganu sjedalicu, a zatim je čuo plač.
- Samo sam ga zgrabila. Bio je u šoku, ali nije mu bilo ništa - dodala je majka. Pozvali su hitnu pomoć. Iako su liječnici rekli da je dobro, zadržali su ga na promatranju preko noći. Ujutro su ga pustili, a na otpusnom pismu napisali 'Jonathan je izuzetno sretan dječak'.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ladyluna 14.06.2010.

    neka je on dobro, svaka čast, no dali je itko od vas pravilno zakačio sjedalicu i dijete u njoj pa da vidi da je opisana situacija nemoguča odnosno da je moguća samo ako se ne učvrste i sjedalica i bebica? malome sve najbolje

  • badro delgado 14.06.2010.

    u zadnje vrijeme iz engleske dolaze samo bizarne vijesti, a cistokrvnih engleza jos malo izgleda nece ni biti, u svakoj vijesti je netko pakistanskog ili indijskog podrijetla!

  • Pando 14.06.2010.

    @nix_zgd vozili su 110 na autecesti... jel na autocesti normalno da se naglo zakoci? -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare