To je to što me zanima!

Beba rođena s 560 grama proslavila prvi rođendan

Beba Charlie Jo Glover iz Velike Britanije majka je rodila nakon samo četiri mjeseca sa svega 560 grama. Sada je proslavila svoj prvi rođendan
Vidi originalni članak

Prve dane života provela je u inkubatoru, a roditelji i doktori su strahovali za njen život jer joj pluća nisu bila dovoljno razvijena.
- Ona je danas jedna vesela beba. Narasla su joj dva zuba, stalno dobiva na kilaži, a bojali smo se da nećemo dočekati ni njen prvi rođendan - kažu roditelji Jaine i Michael.
Do problema u trudnoći je došlo jer je Janice imala policistične jajnike. Iako je prvo dijete kćer Holly rodila bez ikakvih problema, do komplikacija je došlo kad je ostala trudna s Charlie.
Nakon samo 14 tjedana Janice je prokrvarila, ali doktori su uspjeli održati njenu trudnoću do posljednjeg trenutka kad su prisilno izazvali trudove i porodili malenu Charlie, koja je danas sretna i zdrava beba.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • maja_bj 05.02.2008.

    Čestitam bebi i roditeljima!!! Znači da se životi nerodjene djece mogu spasiti, samo kod nas neće još jako dugo ( glede takvih komplikacija ). BEBA BORAC!

Komentiraj...
Vidi sve komentare