To je to što me zanima!

Beba s 8 prstiju na svakoj nozi rodila se bez palčeva

Mali Kinez rodio se s vrlo rijetkom deformacijom. Na svakoj nozi ima po osam prstiju, a na rukama nema palčeve iako ima pet prstiju na svakoj ruci
Vidi originalni članak

Novorođenče, koje se rodilo u bolnici u gradu Leizhou u kineskoj provinciji Guangdong, ima osam prstiju na svakoj nozi. Beba ima po pet prstiju na svakoj ruci, ali nema palčeve. Stručnjaci kažu da je takva deformacija, s tolikim brojem nožnih prstiju i nedostatkom palčeva, vrlo rijetka i neobična. Najvjerojatnije je uzrokovana genetskim poremećajem ili zagađenim okolišem koji nas okružuje. Majka i beba, stara osam dana, pušteni su kući u Nanxing.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Gatsby 10.11.2008.

    Moronu tupi i glupi , nisi se morao ispričati ali si bar mogao vratiti komentar koji apsolutno nije kršio niti jedno pravilo. Debilu, tko li je tebi dao ovlasti da brišeš komentare da mi je znati!

  • user_2971 10.11.2008.

    slatka mala hobotnica...

  • Gatsby 09.11.2008.

    Pa ne mogu da shvatim kako može netko biti toliki idiot i da obriše komentar koji je bio prosta matematika. Komentar u kojem tvrdim da je skoro polovina svjetske populacije u Indiji i Kini pa je logično da tamo i ima najviše anomalija. Pa stvarno si Kreten ne viđen!

Komentiraj...
Vidi sve komentare