To je to što me zanima!

Došli su iz crkve i zaboravili je: Beba umrla u užarenoj Toyoti

Baka, djed i teta su čuvali dječaka dok je majka, koja radi noćne smjene, spavala. Dijete je ostalo u vozilu u kojem je temperatura narasla do 78 stupnjeva Celzija
Vidi originalni članak

Jaxon star 11 mjeseci umro je nakon što su ga djed i baka ostavili u užarenom vozilu dva sata. Kyle i Meta Hendershot iz Georgije su u subotu čuvali dječaka dok je njegova majka, koja radi noćne smjene, spavala kod kuće. Djed i baka te teta su dječaka i još jedno unuče odveli u crkvu. Vratili su se kući, a Jaxona su zaboravili u vozilu. 

- To je bilo oko 15 sati popodne kada zbog vrućina temperatura u vozilu za samo 15 minuta može narasti od 55 do 78 stupnjeva Celzija - rekao je šerif Steve Wilson. Dodaje kako je najvjerojatnije riječ o nesretnom slučaju, ali da i dalje istražuju smrt dječaka. Kada se majka probudila, shvatila je da nema Jaxona i pitala je roditelje gdje je. Majka i medicinska sestra koja živi u susjedstvu su izašle van i našle ga u Toyoti SUV.

- Troje odraslih nisu dobro iskomunicirali situaciju. Nisu se dobro razumjeli i mislili su da je netko od njih donio dijete u kuću, a nažalost nije - objasnio je šerif Wilson. 

Majka je pokušala oživjeti dijete, odvezli su ga u bolnicu, ali je nažalost tamo umrlo. Zasad nisu podignute nikakve optužbe. 

Jaxon je 19 dijete u SAD-u koje je ove godine umrlo od vrućine nakon što su ga ostavili u užarenom vozilu, piše CNN. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • mama2misa 10.09.2015.

    Ja ne znam da li ste vi primjetili ali Ameri svoje bebe ne drže u istoj sobi sa roditeljima već od prvog dana imaju svoje sobe..Tako da vjerujem da je došlo do zabune tako da je djed mislio da je baka odvela malenog u sobu a baka je mislila obrnuto..Svi su vjerovatno mislili kako maleni spava u svojoj sobici dok se nije probudila majka djeteta...Ma užas..znam da svi danas živimo ludi tempo ali mislim da je vrijeme da se uspori i pogleda oko sebe ako ne zbog sebe samih barem zbog drugih....

  • svejedobro 09.09.2015.

    Da je u pitanju vražji mobitel onda bi se sjetili!

  • Palac_gore 09.09.2015.

    Možda da se napravi neka aplikacija na mobitelu da izvade dijete iz auta!? Tada se to nebi sigurno dogodilo,pošto su ljudi počeli brinut i mislit vise o tome kadi im je mobitel,nego vlastito dijete!! Kaj se to događa s ljudima???? ..ovo nije prvi slučaj,svaki dan čitamo o takvim stvarima!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare