To je to što me zanima!

Beba upala među tračnice i preživjela je nalet vlaka

Beba u Švicarskoj ispala je na tračnice i preživjela nalet vlaka. U Kanadi je beba preživjela, a majka poginula u sudaru njihovog auta s jurećim vlakom
Vidi originalni članak

Jak udar vjetra oborio je u srijedu kolica mladoj majci koja je na kolodvoru u švicarskom gradiću Möhlinu, uz granicu s Njemačkom, čekala vlak. Beba stara tek nekoliko mjeseci pritom je ispala iz kolica i upala među tračnice. Djetetova majka tad je bila okrenuta na drugu stranu i nije vidjela što se događa. Vlak koji se približavao počeo je smanjivati brzinu i okrznuo bebu vozeći tek 30 kilometara na sat. Na sreću, beba je tek ogrebala glavu, ali je majka doživjela šok kad je vidjela kako vlak prelazi preko njezine bebe. Zaprepaštenoj majci u pomoć su pritekli svi koji su se zatekli na kolodvoru. Pozvali su hitnu pomoć, koja je stigla za samo nekoliko minuta. Liječnici su odmah ustanovili da dijete nema ni jednu opasnu ozljedu i da je dobro. Nakon sretnog završetka bebu su ipak privremeno smjestili u bolnicu na promatranje.

KANADA: VLAK NALETIO NA AUTO, BEBA PREŽIVJELA

Gotovo istodobo, jednogodišnja beba u Kanadi preživjela je nalet vlaka na auto koji je vozila djetetova majka. Majka je poginula, a dijete je bilo vezano u sjedalici i prošlo je bez ozljeda. Vlak s kojim su se sudarili nije imao upaljena svjetla, prenosi list The Gazette.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tajnamoja 11.04.2008.

    Kakav je to vjetar bio, uragan?

  • ajazvi10 11.04.2008.

    ovo je stvarno nepažnja majke,sreća da je beba dobro!!! god of war tko je tebe rodio???? jel i svojoj majci kažeš da nije za ništa???

  • elenora 10.04.2008.

    stvarno svašta...a valjda se čuda događaju ili se u današnjem svijetu djeca rađaju pod jako sretnom zvijezdom...žali Bože i male bebice koju je majka tako okrutno bacila u smeće,zašto nije i ta beba jedna od tih sretnica:(

Komentiraj...
Vidi sve komentare