To je to što me zanima!

Bebić: Ne znači da prestajem biti čovjek, ako sam šef Sabora

Luka Bebić je rekao kako time što on jamči svojom imovinom ne implicira je li Ivo Sanader kriv ili ne, već samo da jamči kako neće bježati od pravosuđa
Vidi originalni članak

Predsjednik Sabora Luka Bebić rekao je za HTV kako nikada nije bila upitna njegova želja da, odobri li to sud, kao prijatelj sudjeluje u skupljanju novca za Sanaderovu jamčevinu. Kaže da nije čuo nikakve primjedbe oko toga te da njemu nitko ne može suspendirati niti jedno ustavno pravo. Naglasio je da činjenica da je predsjednik Sabora ne znači i da prestaje biti čovjek te da se ne odriče svojih načela. 

Pitao je nekoliko puta 'u čemu je njegov krimen' u ovome jer svojom imovinom jamči samo da Sanader ne bi pobjegao, a ne implicira je li on kriv ili ne.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • mirjana2902 20.10.2011.

    ne buš videl beli zagreb grad,!!!!!!!

  • mirjana2902 20.10.2011.

    ti moraš da zašutiš jer previše pričaš i radiš što ne smiješ jer bi te tvoji mogli strpat iza rešetaka moj barba, ako ideš u posjet sanaderu, pozdravi ga,(jadničak baš mi ga je žao)!!!!!!

  • koza 20.10.2011.

    Ako kao presjednik Sabora daje podršku čovjeku koji je za osobnu korist prodao naftnu , farmaceutsku, ...industriju,banke,koji je ekonomski oslabio državu,onda on više ne može biti presjednik tog istog Sabora .... Pomažući Sanaderu on podržava njegova nedjela ili pokušava spasiti sebe i svoju obitelj.... Gosp. Luka Bebić je bio u Saboru za vrijeme socijalizma,sada je u Saboru,a da su nas osvojili Apači i dalje bi bio u Saboru......Mislim da to sve govori o liku i djelu druga ,gospodina i vrača.... Luke....

Komentiraj...
Vidi sve komentare