To je to što me zanima!

Beljak: Izborni poraz još jače boli, ja sam najveći krivac i od te odgovornosti ne mogu bježati

HSS-ov šef Krešo Beljak je najavio da će već ovaj tjedan obaviti konzultacije užeg vodstva stranke te sazvati Predsjedništvo na kojem će odlučivati što i kako dalje
Vidi originalni članak

Obično se kaže da je jutro pametnije od večeri, ali u ovom slučaju to nikako nije. Dojmovi su još uvijek jaki, razočarenje je beskrajno, izborni poraz još jače boli, ali bez obzira na sve - život ipak mora ići dalje, napisao je na Facebooku Krešo Beljak nakon izborne katastrofe Restart koalicije.

- HSS kao stranka je uspio (nekako) preživjeti, a s osvojena dva saborska mandata imamo priliku pokušati ponovno graditi povjerenje birača koje smo očito poprilično izgubili. Najveći krivac za ovaj (ipak) neuspjeh sam naravno, kao predsjednik, ja osobno i od te odgovornosti ne mogu i neću bježati.

Zato ću vrlo skoro, već ovaj tjedan, obaviti konzultacije s užim vodstvom stranke te zatim sazvati Predsjedništvo HSS-a, na kojem ćemo razmotriti sve mogućnosti i zajedno odlučiti što i kako ćemo dalje. Glave gore! Još uvijek smo živi, a to je u ovom trenutku svakako najbitnije! - napisao je Beljak.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • hrvatska kuna 11.07.2020.

    E moj Beljak sto si mislio na viku I galamu dobit izore, ne, nemoze tako lopovcino stara...

  • KAJBUM_1 08.07.2020.

    Ja mislim da si sada se uvjerio da se nesmije skretati sa Radicevog puta . Macek je skrenuo otišao u Beograd a nakon te tragedije nerazumijevanje čemu srljati u gustu maglu kad imamo sve bogatstvo Radića. Nemozemo očekivati ko i Radić da preko noći ćemo sprovesti reformu Hrvata. Trebamo najprije pokazati i dokazati da idemo naprijed korak po korak ko Kinezi ne po $1 nego po $0:50 da bi bili pravi konkurenti i ujedno priuštili sirotinji da si kupi koru kruha a uvozu ćemo pokazati da znamo bolje računicu nego oni. Ujedno će i porast zaposlenje od čega će se sirotinja oporaviti. Brljak ti si položio Radićev magistrata pa onda nemoj ignorirati to znanje nego ga upotrijebi i budi primjer u HSS_u.

  • mdcro24 07.07.2020.

    Ovaj pajser mi je posve dobar, rasturio svoju stranku, shebao sdp, i sad je nigdje

Komentiraj...
Vidi sve komentare