News

Komentari 111

Beljak: Izborni poraz još jače boli, ja sam najveći krivac i od te odgovornosti ne mogu bježati

Beljak: Izborni poraz još jače boli, ja sam najveći krivac i od te odgovornosti ne mogu bježati

HSS-ov šef Krešo Beljak je najavio da će već ovaj tjedan obaviti konzultacije užeg vodstva stranke te sazvati Predsjedništvo na kojem će odlučivati što i kako dalje

Obično se kaže da je jutro pametnije od večeri, ali u ovom slučaju to nikako nije. Dojmovi su još uvijek jaki, razočarenje je beskrajno, izborni poraz još jače boli, ali bez obzira na sve - život ipak mora ići dalje, napisao je na Facebooku Krešo Beljak nakon izborne katastrofe Restart koalicije.

- HSS kao stranka je uspio (nekako) preživjeti, a s osvojena dva saborska mandata imamo priliku pokušati ponovno graditi povjerenje birača koje smo očito poprilično izgubili. Najveći krivac za ovaj (ipak) neuspjeh sam naravno, kao predsjednik, ja osobno i od te odgovornosti ne mogu i neću bježati.

Zato ću vrlo skoro, već ovaj tjedan, obaviti konzultacije s užim vodstvom stranke te zatim sazvati Predsjedništvo HSS-a, na kojem ćemo razmotriti sve mogućnosti i zajedno odlučiti što i kako ćemo dalje. Glave gore! Još uvijek smo živi, a to je u ovom trenutku svakako najbitnije! - napisao je Beljak.

Najčitaniji članci