To je to što me zanima!

Beljak: Pet zastupnika HSS-a bit će konstruktivna oporba

Beljak je izjavio nakon sastanka novoizabranih saborskih zastupnika, kako svih petero zastupnika "dišu kao jedan" te da će u novom sazivu Sabora biti konstruktivna oporba.
Vidi originalni članak

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak izjavio je u utorak, nakon sastanka novoizabranih saborskih zastupnika te stranke, kako svih petero zastupnika "dišu kao jedan" te da će u novom sazivu Sabora biti konstruktivna oporba.  

"Bit ćemo konstruktivna oporba, nećemo od početka napadati kao što je to demokratska praksa", izjavio je Beljak za Hinu.

Dodao je da će HSS imati svoj Klub zastupnika te djelovati samostalno.

"Ne idemo ni u kakvu koaliciju. Mi poštujemo izborni rezultat a on je takav da su izbore dobili HDZ i Most. Dajemo im priliku da sastave što prije vlast i da pokušaju pokrenuti Hrvatsku u boljem smjeru", poručio je predsjednik HSS-a.

Ocijenio je kako je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na izborima ostvario odličan rezultat za HDZ te se nada da će "uspjeti konsolidirati Vladu i raditi u interesu Hrvatske".  

Saborske mandate u HSS-u osvojili su, uz Beljaka, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, Davor Vlaović,0 koji je bio zastupnik i u prošlom sazivu, te Ana-Marija Petin i Željko Lenart.   

Idi na 24sata

Komentari 53

  • serta007 14.09.2016.

    Pazite na kazetefone ,Beljak je spreman na akciju.

  • Mercedes s klasa 14.09.2016.

    Hahaa, Kim jom Beljak je počeo radit čistke, tko nije lopov mora van stranke! :-))

  • Gordana Firšt 14.09.2016.

    Proba obiti ulaznu bravu u HDZ-a! Baš tak kak on veli u 30-tak autekih. Hehehehe! HDZ nije autek, tam stoje ljudine. A i Stjepan Radić gleda tog lika s visina i snebiva se kakav ugursuz ga je naslijedilo, ali i pita narod:" Kaj vas to ni sram!?"

Komentiraj...
Vidi sve komentare