To je to što me zanima!

Beljak izbacio Ćorića: 'Jutros je rekao da će glasati protiv...'

Netom nakon glasanja o zagrebačkom proračunu, GLAS-ova Anka Mrak-Taritaš pozvala je Krešu Beljaka da poduzme "odgovarajuće korake". Podsjetimo, HSS-ov Ilija Ćorić je glasao za Bandićev proračun
Vidi originalni članak

Nakon što je HSS-ov Ilija Ćorić bio jedan od trojice gradskih zastupnika koji su omogućili da se izglasa Bandićev proračun, doznaje se da ga je predsjednik stranke Krešo Beljak pozvao hitno na razgovor. Za 15 sati Beljak je sazvao izvanrednu press konferenciju.

- Glavni tajnik HSS-a Ilija Ćorić zbog današnjih poteza momentalno dobiva otkaz udaljuje se iz stranke - rekao je šef HSS-a Krešo Beljak, piše Večernji list.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stvarno ne znam zašto je to napravio, to je veliko iznenađenje. Dogovor našeg kluba je bio da se glasa protiv proračuna, a on mi je još jutros rekao da će definitivno glasati protiv - rekao je Beljak.

 - Nazvao me i rekao 'šefe, ne brini, sve će biti u redu'. Ali od sutra taj čovjek je bez plaće u HSS-u!

Podsjetimo, netom nakon glasanja o zagrebačkom proračunu, GLAS-ova Anka Mrak-Taritaš pozvala je Krešu Beljaka da poduzme "odgovarajuće korake".

TREBALA SU MU TRI GLASA Ćorić i Polovanec spasili Mikija pa ih hitro izbacili iz stranaka

- Amsterdamska koalicija počiva na činjenici da tamo nema mjesta za one koji su u koaliciji s gospodinom Bandićem ili HDZ-om Predsjednik HSS-a i kolega Krešo Beljak će nadam se poduzeti odgovarajuće korake - kazala je Mrak Taritaš. 

Razočarana sam s činjenicom da se opet pokazalo da do zadnjeg trena treba vjerovati u umješnost gradonačelnika da vas ljudi gledaju i kažu da neće glasati i onda u presudnom trenutku skinu. 

HASANBEGOVIĆ U SKUPŠTINI Bandiću je prošao proračun: 'Prodali su se za 1400 kuna'

- Svatko živi sa sobom, ali ako netko misli da će se to do sutra zaboraviti - neće. Sjećam se situacije iz 97. kad su bila dva prebjega pa ih se još uvijek sjećaju - rekla je predsjednica GLAS-a.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • hrza 14.12.2018.

    Para vrti gde burgija neće.

  • RuzaSapina 13.12.2018.

    Beljak demokracija! Ili po beljskoj ili izbacivanje iz stranke!

  • trbuško 13.12.2018.

    toliko o demo0kraciji u hrvatskim strankama,znači ne razmišljam kao predsjednik stranke odma ne mogu biti ni član te stranke,pa sad vi meni recite da niste jednoumni kao komunisti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare