To je to što me zanima!

Beograd: Klokan pobjegao otmičaru i poginuo na ulici

Ženku su lopovi ubili u zoološkom vrtu, dok im je mužjak pobjegao. Zbunjeni klokan neko je vrijeme lutao po gradu, no na kraju je stradao na cesti
Vidi originalni članak

Nepoznati lopovi pokušali su u srijedu ukrasti iz beogradskog zoološkog vrta dva klokana. Ženku su ubili, dok im je mužjak pobjegao. Klokan je ubrzo podletio pod auto u Cetinjskoj ulici i poginuo. Direktor zoološkog vrta Vuk Bojović ispričao je da su radnici oko 13.30 sati primijetili da ženka klokana nepomično leži.
- Imala je rane na glavi i krv joj je curila iz usta. Odmah smo zvali nadležne službe i prebrojali ostale klokane. Nedostajao je jedan - ispričao je upravitelj. Za to vrijeme, građani su zvali medije i upravu zoološkog i prijavljivali da su vidjeli zbunjenog klokana kako luta cestom. Ekipa iz zoološkog krenula je u Cetinjsku ulicu, no dok su stigli, na klokana je već autom naletjela jedna žena i ubila ga. Kako su ispričali svjedoci, klokan je odjednom iskočio na cestu i žena nije stigla reagirati. Mogli su samo odnijeti tijelo mladunčeta životinje. Nitko u zoološkom ne može ni pretpostaviti zašto bi netko krao klokane.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • slama 01.10.2009.

    a de ceš bre skokan?

  • labelwriter 01.10.2009.

    jadan balkan, nismo za evropu molim vas pojest ce nas. sribija a oni su jos gori od nas klokan hej

  • Zlatko76 01.10.2009.

    od ove naše jadne Hrvatske je definitivno jadnija još samo ta srbija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare