To je to što me zanima!

Beograd: Nasilni košarkaš i dalje će ostati u zatvoru

Miladina Kovačevića u SAD-u su uhitili i oduzeli mu putovnicu zbog tučnjave 4. svibnja. Školski kolega Bryan Steinhauer tad je završio u komi
Vidi originalni članak

Drugi općinski sud u Beogradu ponovno je u ponedjeljak produžio pritvor studentu košarkašu Miladinu Kovačeviću iz Kule. Optužili su ga u SAD-u za teško ozljeđivanje sveučilišnoga kolege, američkog državljanina Bryana Steinhauera. To su ponovno odlučili iako je Okružni sud u Beogradu nedavno odlučio da nema uvjeta za produljenje pritvora i naložio prvostupanjskom sudu da preispita odluku.
Za Kovačevićem je, na zahtjev američkih vlasti, raspisana Interpolova tjeralica jer se u SAD-u već vodi postupak protiv njega zbog nanošenja teških ozljeda kolegi sa sveučilišta Binghamton, američkom državljaninu Bryanu Steinhaueru, od kojih je pao u komu. Kovačević je poslije tučnjave 4. svibnja u Americi uhićen i oduzeta mu je putovnica kako ne bi mogao napustiti SAD, a iz zatvora je izašao nakon plaćenog jamstva od 100.000 dolara. No s privremenom putovnicom koju mu je izdao konzulat u New Yorku napustio je SAD i vratio se u Srbiju. U pritvoru je u Beogradu od 28. listopada, a njegova je obrana najavila žalbu na produžetak pritvora.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare