To je to što me zanima!

Beograd spreman na vrhunac vodnog vala tijekom vikenda

Vodostaj Dunava stagnira, dok Sava opada u svim mjestima, osim u Beogradu, u kojem se očekuje vrh vodenog vala koji ne bi trebao ugroziti glavni grad Srbije
Vidi originalni članak

Vlada Srbije ukinula je u petak izvanrednu situaciju na teritoriju cijele zemlje, a zadržala je na području dva grada - Šapca i Sremske Mitrovice, i 17 općina gde je situacija najteža. To su: Obrenovac, Ljig, Ub, Lajkovac, Osečina, Paraćin, Mionica, Smederevska Palanka, Šid, Trstenik, Kosjerić, Bajina Bašta, Krupanj, Mali Zvornik, Koceljeva i Vladimirci. 

Vodostaj Dunava stagnira, dok Sava opada u svim mjestima, osim u Beogradu, u kojem se ovog vikenda očekuje vrhunac vodnog vala koji ne bi trebao ugroziti glavni grad Srbije.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali tvrdi kako je Beograd zaštićen od vala Save i Dunava. 

U Poplavama u Srbiji poginulo je 33 ljudi, a evakuirano je 31.879 ljudi. Od njih je 25.000 iz Obrenovca.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ManituApach 24.05.2014.

    http://saznajemo.net/novosti/nevideno-turska-poslala-sto-slepera-pomoci-bosni-i-hercegovini/?fb_action_ids=10202303646607657&fb_action_types=og.likes

  • delioc minusa 24.05.2014.

    moj grad Beograd !!! http://www.youtube.com/watch?v=KeKsE59YVJ8

  • purgerica prva 24.05.2014.

    Čitala sam na B92 da oni koriste velike čelične panele već godinama u okolnostima kad rijeke zaprijete. I kažu, pokazali se odličnima, prenosivi su. Moraju biti izrađeni specijalno za lokaciju na kojoj se koriste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare