To je to što me zanima!

Beogradski mafijaš osumnjičen za ubojstva uhićen na granici

Branislav Sekulović, osumnjičen za trostruko ubojstvo u Srbiji, koji se skoro deset godina uspješno skrivao od policije, uhićen je prilikom pokušaja ulaska u BiH iz Hrvatske.
Vidi originalni članak

Pripadnici Granične policije BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod u subotu u 13.30 u autobusu koji prometuje na relaciji Konjic - Zagreb prilikom izlaska iz BiH kontrolirali su muškarca sa bosanskohercegovačkom putovnicom na ime M.T. (48). Uvidom u elektronsku razmjenu podataka između policijskih tijela i tužiteljstva BiH utvrđeno je da se putovnicu na to ime potražuje Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske, te da se u slučaju pronalaska osobe hitno obavijesti Jedinica za organizirani kriminalitet MUP-a RS-a. Muškarac je zadržana i predan službenicima MUP-a RS-a u 17 sati – rekla je Sanela Dujković, glasnogovornica Granične policije BiH.

Saznajemo da se iza imena Mario Trivan krio Branislav Sekulović, trostruki ubojica iz Beograda koji je u bijegu deset godina.

Mario Trivan je BH državljanin, porijeklom iz Gradiške, koji živi u Australiji, a njegova putovnica je ukradena 2013. godine. S ukradenim identitetom Sekulić je u MUP Banja Luka dobio putovnicu. Za krađu ovog identiteta saznalo se prije dva mjeseca, i tada je putovnica izdana na ime Mario Trivan stavljena u sve policijske baze. No, sve do subote nitko s tom putovnicom nije prelazio granicu, odnosno nije zabilježen izlazak niti ulazak u BiH. Pregledom putovnice utvrđeno je da je Sekulović pod lažnim imenom bio u Moldaviji, Bjelorusiji, Ukrajini i Rusiji. Uhićeni muškarac kod sebe je imamo sedam tisuća konvertibilnih maraka i odbijao je reći svoje pravo ime i prezime. Nakon što su policajci njegove otiske prstiju stavili u Interpolovu bazu podataka saznalo se da je u on u stvari bjegunac Branislav Sekulović.

Za Branislavom Sekulovićem srbijansko pravosuđe traga još od rujna 2007. godine kada je ubio trojicu pripadnika tzv. voždovačkog klana. Sekulović je, naime, kao vlasnik firme "S kompanija" ušao u poslovne aranžmane sa Darkom Živkovićem,

Vladimirom Samardžićem i Dušanom Pejovićem, koji su bili u vezi sa beogradskim podzemljem.

Nakon što ih je prevario za ok 100000 eura, Sekulović ih je namamio u svoj ured i ubio. Od tada mu se gubi svaki trag, sve do prošle subote.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Preteznovedro 24.10.2016.

    Ha ha ha 😂😂😂😂 prilikom ulaska u BIH iz RH.

  • gladijator 24.10.2016.

    Ma di bi oni, to su albanski mafijaši, oni su najopasniji na svijetu!

  • karton 24.10.2016.

    Bravo za nasu Polizei !

Komentiraj...
Vidi sve komentare