To je to što me zanima!

Berlusconi i dalje organizira svoje 'bunga bunga' zabave?

Iako Silviju Berlusconiju sude zbog plaćanja seksualnih usluga maloljetnici Ruby na 'bunga bunga' zabavama, talijanski premijer samo ih je preselio u vilu Gernetto
Vidi originalni članak

Talijanski premijer još održava 'bunga bunga' zabave iako mu se sudi zbog plaćanja maloljetnici za seksualne usluge. Silvio Berlusconi (74) navodno je samo preselio zabave iz svoje kuće u Arcori kraj Milana u vilu Gernetto nekoliko kilometara dalje, piše The Sun. Vila je Berlusconijeva službena rezidencija i koristi se za VIP goste koji su u posjeti. 

Premijer je optužen da je ženama na zabavama davao novac i nakit u zamjenu za seks. Među njima je bila i maloljetna Ruby, Karima El Mahroug, tada 17-godišnjakinja. Optužen je i da ju je izvukao iz pritvora nakon što su je uhitili zbog krađe. 

Istražitelji su slučajno otkrili za nove zabave prisluškujući telefon talijanskog biznismena Flavija Briatorea, koji je iz Londona pričao s prijateljima o zabavi. Berlusconi i dalje poriče optužbe. Njegov odvjetnik Niccolo Ghedini rekao je kako su u vili odsjedali brojni strani političari i poslovni ljudi, ali nikada nisu organizirali zabave. Flavija Briatorea istražuju zbog utaje poreza na jahtu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • batinić1 06.06.2011.

    ma nebudite zavidni matorom samo neka jaši i đuža dok može i ako može,a i tko kaže da to radi možda samo liže

  • Mućki provokator 06.06.2011.

    Berlusconi je kralj!! On može štp god poželi. Budimo realni,da je bilo tko od nas na njegovom mjestu isto bi radio,ako ne i gore. Zato Signor Slivio palac gore!

  • mimini 06.06.2011.

    kao precjednik jedne države tako se nebi trebao ponašati jer dok obnaša tu funkciju predstavlja svoj narod...a kao bogata individua -ma zaboli me hoče li banga banga ili čunga lunga ,njegove šolde, nikoga ni na što nije prisilio,sve ga koke vole, nokoga ubio,ako ga to veseli, a može si priuštiti ,nek uživa....dakle stari -sjaši pa uzjaši .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare