To je to što me zanima!

Berlusconi neće dati ostavku te je osudio prosvjede u Italiji

Istragu protiv sebe je Berlusconi ocijenio odvratnom. Talijanski premijer je za Canale 5 rekao kako su prosvjedi djelo njegovih protivnika. Ne namjerava podnijeti ostavku
Vidi originalni članak

Talijanski premijer, Silvio Berlusconi, u ponedjeljak je izjavio kako nema namjeru podnijeti ostavku zbog optužbi za seks s maloljetnom plesačicom Ruby. Osudio je prosvjede žena u Italiji zbog njegove upletenosti u tu aferu. Istragu protiv sebe je Berlusconi ocijenio odvratnom. Premijer je za Canale 5 rekao kako su prosvjedi djelo njegovih protivnika. 

- Vidim kako je ljevica pokrenula razne snage protiv mene te se koriste svim sredstvima da poraze protivnika kojeg ne mogu pobijediti na izborima - rekao je Berlusconi. Berlusconijeva popularnost je drastično pala u posljednjih nekoliko mjeseci od kada se premijera spominje u aferama s prostitutkama, prenosi Reuters. Berlusconija optužuju i da je izvršio pritisak na policiju kako bi pustili Ruby iz pritvora.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • HectorTheGreat 14.02.2011.

    apeliram predsjedniku josipovicu da predlozi talijanskom predsjedniku i narodu da se republike hrvatska i italija zamjene za vlade. ja sam spreman ponjeti to breme premijera jebaca a oni neka imaju vlast koja se deklarira kao pametna, postena, sposobna i nadasve bogobojazna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare