To je to što me zanima!

Bernardić: Isprike svima koje sam uvrijedio, HDZ me napada

Bernardić je rekao da se može govoriti o nespretnosti izjave i još se jednom ispričao svima koje je povrijedio, ali naglasio je da se ne misli ispričavati strankama od kojih je napad i došao
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a, Davor Bernardić, komentirao je izjavu u kojoj je rekao da koordinatorstvo nije za eksperimentiranje i da taj posao moraju obaviti dokazani operativci na terenu te se ispričao ako je nekoga time uvrijedio.

PLENKOVIĆ O IZJAVI 'To što je Bernardić rekao ne bi rekao niti jedan član HDZ-a'

- Ono što sam rekao ispalo je malo nespretno, ispričavam se ako sam nekoga uvrijedio. Ali napadi dolaze od HDZ-a i malih stranaka ljevice. Neka Plenković objasni javnosti zašto nije pročitao vapaje žene župana Tomaševića kojeg još podržavaju, neka objasni zašto podržava nasilnika, zašto nije reagirao. HDZ je zadnji koji može govoriti o položaju i pravima žena jer oni to u svojoj kući krše - rekao je Bernardić za N1.

'NESPRETNA IZJAVA' Bernardić: Ne diskriminiram nikoga, a ponajmanje žene

Dodao je da se može govoriti o nespretnosti izjave i još se jednom ispričao svima koje je povrijedio, ali naglasio je da se ne misli ispričavati strankama od kojih je napad i došao jer tako pokušavaju ubrati političke poene.

TVRDI: TO JE ZA ISKUSNE Žene koordinatori u SDP-u? Bernardić ne želi eksperimente

- Što se SDP-a tiče, napadali su me zadnje tri godine nemilice, naučio sam što je teži put, za sve sam se sam izborio, ali nitko nam ne može osporiti da smo rodni paritet ugradili u statut i pola zastupnica će u idućem mandatu biti žene. Mijenjamo povijest i ponosan sam na to što smo napravili i što sam stajao iza toga - zaključio je Bernardić.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • NenadZG 10.03.2020.

    Kada će SDP izabrati novog Predsjednika stranke? Vrijeme je za ženu.

  • Pero2020 09.03.2020.

    Ova mu je izjava navodno nespretno interpretirana, ali nažalost nije ona koju je dao neposredno nakon izbora za šefa jugopartije, kada je izjavio: "Tito, partija, omladina, armija"!

  • croarmy47 09.03.2020.

    Bernardicu, ne napada tebe HDZ, ti napadas samog sebe jer si svojim izjavama naj veci ne prijatelj SDPa i samog sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare