To je to što me zanima!

Bernardić: Niti investicija, ni gradnje, rebalans je kozmetički

Šef zagrebačkog SDP-a smatra kako je zemljište koje kupuje Grad za produžetak Branimirove preplaćeno tri puta: 'Sve što rade, rade zadužujući budući proračun'
Vidi originalni članak

U Gradu se, jasno je, povode uzrečicom: “Eure nećemo, kune nemamo”– tako je u utorak slikovito opisao Davor Bernardić, šef zagrebačkog SDP-a uoči sjednice Gradske skupštine u četvrtak, prozivajući vladajuću garnituru kako je rebalans proračuna o kojem će se raspravljati tek kozmetički.

– Manje se gradi, investicije su u padu a punjenje komunalnog doprinosa manje je za 35 posto. Sve što rade, rade zadužujući budući proračun – poručio je Bernardić.

I dok će skupštinari donositi odluku hoće li Višnja Babić preuzeti vodstvo u kazalištu Trešnja, jasno je kako će glasati Bernardić.

Kultura mora biti oslobođena politike. Jedini način da ona diše jest onaj bez političkog komandiranja - poručio je Bernardić.

Obrušio se i na odluku gradonačelnika Bandića po kojoj će Grad, kaže Bernardić, kupiti kuću s okućnicom u Sesvetama, od 600 četvornih metara, za nastavak radova na Branimirovoj i za to izbrojati 300 tisuća eura.

To je preplaćeno tri puta – kaže Bernardić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Sokol ga nije volio 22.07.2014.

    Ne branim Bandića ali me zanima da je ta kuća sa okućnicom Bernardićeva dali bi ju dao za 100 000 eura

  • smilodon 22.07.2014.

    idi, pokušaj malo zdrmati zoku! pusti "idemo delati" on je prejak za tebe!

  • shit_happens_ 22.07.2014.

    Ljevicari su unistili zagreb

Komentiraj...
Vidi sve komentare