To je to što me zanima!

Bernardić (SDP) želi biti novi gradonačelnik nakon Bandića

Davor Bernardić smatra da je od Milana Bandića bolji kandidat za gradonačelnika Zagreba jer je sposoban za demokratsko vodstvo i fukcioniranje prema zakonima
Vidi originalni članak

U razgovoru za Večernji list SDP-ovac Davor Bernardić otkrio je kako će se na sljedećim lokalnim izborima sigurno kandidirati za gradonačelnika Zagreba. Smatra da je od Milana Bandića bolji kandidat jer je sposoban za demokratsko vodstvo i funkcioniranje prema zakonima. 

Nakon odlaska Borisa Šprema, Bernardić bi trebao preuzeti i funkciju predsjednika Gradske skupštine i to najvjerojatnije u veljači. Smatra da treba u potpunosti izmijeniti urbanizam Zagreba te mu je želja od metropole učiniti najugodniji grad za život južno od Beča. Rekao je i kako se SDP-u ni u najgorim snovima ne može dogoditi ono što se dogodilo HDZ-u, misleći na uhićenja i optužbe za kriminal.

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 44

  • dedek56 22.12.2011.

    mali pljuje u bunar iz kog je vodu pio,mlad je a koliko je sposoban pokazal je milanović,njemu vjerujete?pa da je tako velika politička nada bio bi u ovoj kukuriku vladi ili zokiju nije stalo do boljitka hrvatske kad nije uzeo tog lumena?ja sve petice do diplome a nisam dovoljno pokvaren da pričam gluposti kao ditični balavac. .nula politička

  • rođo rođin1 22.12.2011.

    kako to do juče vam je valjao i bio ti je mentor,a sad odjednom nevalja???????

  • Zdenko Golub 22.12.2011.

    Neka Vlada i Sabor dadu slobodne i odešene ruke DORH-u, USKOK-u, policiji i pravosuđu, pa čemo vidjeti pravo stanje stvari. Čim se podigla prašina oko tri njegovih kolega iz SDP, Slavko Linić počeo je izigravati šerifa i kontrolirati rad svih prije spomenutih institucija. Najvjerojatnije ih je upozoravao da su izbori blizu i pripaze što rade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare