To je to što me zanima!

Bernardić spustio Vrdoljaku: Anka je žrtva lutanja HNS-a

Bernardić je rekao kako HNS ima jasno određenje lijevog liberalnog centra. Ponovio je kako su oni SDP-ovi partneri te da vjeruje kako neće lako ući u ralje HDZ-a
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u nedjelju se pojavio u stožeru novog/starog gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela. Osobno je čestitao vjerojatnom pobjedniku, ali obraćanje je iskoristio  i za oštru poruku HNS-u i njegovom šefu Vrdoljaku.

POGLEDAJTE VIDEO:

 - Zahvaljujem svim koja si nam dali povjerenje. Čestitam na pobjedi Vrkiću i Obersnelu, nadamo se pobjedi Mrak-Taritaš. Ali moram spomenuti da je Anka, nažalost, bila žrtva lutanja HNS-a između ljevice i desnice... Ta stranka ima jasno određenje lijevog liberalnog centra, oni su naši partneri i vjerujem da neće tako lako ući u ralje HDZ-a. To bi bio presedan nezabilježen u hrvatskoj političkoj povijesti, jedan sumanuti potez - rekao je Bernardić koji tvrdi da je SDP spreman za nove parlamentarne izbore.

- Vjerujem da će u HNS-u biti dovoljno razuma da se špekulacije u medijima odbace i konačno stabilnost, povjerenje i budućnost naše zemlje pokušamo vratiti na sljedećim prijevremenim parlamentarnim izborima. SDP je spreman za iduće izbore u svakom trenutku - rekao je Bernardić.

Potvrdio je da će SDP podržati opoziv Vlade, ako do njega dođe i rekao: "No prije toga premijer Plenković treba pokušati dokazati većinu, a ako je i dokaže, ona će biti nestabilna."

Što se tiče potencijalne nove parlamentarne većine s HNS-om, šef SDP-a rekao je kako treba pričekati "kolegice i kolege iz HNS-a" jer vjeruje u njih.

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • biberrr 05.06.2017.

    Bero je sve tocno rekao. Jako dobar govor!

  • Bezobraznik 05.06.2017.

    Najbolje da ti nju sad pozoveš u svoju partiju

  • kung fu panda 04.06.2017.

    SDP žrtva Bernardinca on im je zadnji čavao u lijesu

Komentiraj...
Vidi sve komentare