To je to što me zanima!

Bernardić: "Tko gubi, taj se i ljuti, ali ja mu to ne zamjeram"

Davor Bernardić je odgovorio na današnje prozivke Ranka Ostojića da izbjegava predizborna sučeljavanja i rekao kako je normalno da se Ostojić ljuti kad gubi izbore
Vidi originalni članak

Kandidat za predsjednika SDP-a Davor Bernardić odlučno je u petak demantirao optužbe svog protukandidata Ranka Ostojića da izbjegava predizborna sučeljavanja, istaknuvši da su se u protekla dva mjeseca kao kandidati sučelili 11 puta.

 "Žao mi je što se iznošenjem neistina pokušava baciti ljaga i prljavština na izborni proces u SDP-u", odgovorio je u izjavi Hini Bernardić svom protukandidatu, nakon što ga je on optužio da izbjegava sučeljavanja u tjednu između dva kruga izbora za novog predsjednika SDP-a. 

 Bernardić podsjeća da su se pred stranačkim članstvom, uoči prvog kruga izbora, sučelili u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Varaždinu, jednom u organizaciji Zaklade Friedrich Ebert, te u organizaciji odbora istarske organizacije u Pazinu. 

 "Netom nakon prvog kruga izbora sučeljavanje je održano u nedjelju ujutro na televiziji N1, u središnjem dnevniku RTL-a, Dnevniku Nove TV, na Hrvatskom radiju u emisiji Mreži prvog, a danas je dogovorena i Tema dana iz splitskog studija HRT-a u 19,45 sati", navodi Bernardić.

 Ocjenjuje i da je ova SDP-ova kampanja bila kampanja sučeljavanja, za razliku od prošle u kojoj ih nije bilo.

 "Nepotrebno je iznositi neistine dan prije izbora. S pristupom prozivanja i isključivosti sutra smo završili. Tko gubi, taj se ljuti, ali ja to ne zamjeram", kaže Bernardić koji je u prvom krugu izbora osvojio 46 posto glasova članova stranke, dvostruko više od Ostojića.

 Poručuje i da je znao čuvati SDP i kada je to bilo teže te da će "od sutra SDP biti nikad jači, nikad jedinstveniji i nikad sposobniji preuzeti odgovornost za Hrvatsku".

Idi na 24sata

Komentari 57

  • ljubica ljubičica_1 26.11.2016.

    Zar mislite da vi možete voditi SDP-e.

  • UrbaniDesnicar 26.11.2016.

    Ostoja Rankovic je najvece zlo u nasoj politici, od neovisnosti pa do danas! Jos uvijek ima svoju Udbasku hobotnicu u Mup-u,Uskoku,Pravosudju a u Splitu njegovi Orjunasi REKETARE citav grad(pocelo je sa FK Hajdukom). DOKLE? Nije uopce bitno tko ce biti predsjednik Sdp-a, jer komunjare vise nikad nece doci na vlast. Bitno je procesuirati sve odgovorne "drugove i drugarice" za VELEIZDAJU! Pocevsi od ovoga glavonje, zvanog SVASTIKAR! BOG I HRVATI!!

  • dom01 25.11.2016.

    Ah sada znamo zasto se Zoka ljutio 7x

Komentiraj...
Vidi sve komentare