To je to što me zanima!

Beroš protiv Bandića: Politički kapital za devastirani HDZ...

Vrh HDZ-a ima jednostavnu zamisao kako iskoristiti popularnost lovca na koronu. Vili Beroš bio bi trenutno favorit za sve izbore u našoj zemlji
Vidi originalni članak

Neki kažu da ‘heroj nacije’, političar i liječnik, smiren i odmjeren, bez afera, pristojan i strpljiv, vrijedan i energičan - Vili Beroš u ovom bi trenutku bio favorit za sve izbore u zemlji, a kako onda ne i protiv malaksalog Bandića?!

U novom Expressu Dr. Robert Torre govori o životu o životu u dobu nepogoda. Franjo Josip vs. Bandić - Franjo Josip donirao je za potresom srušen grad 20 tisuća forinti. I to iz svog džepa. Milan je dao 3650 kuna... Ovo je kraća povijesna epizoda o teškom potresu koji je 1880. pogodio Zagreb i jedna malena pojedinost koja možda govori o razlici između gospode i onih drugih koji bi to željeli biti.

U novom Expressu razgovaramo s književnikom Miljenkom Jergovićem koji kaže: ‘Covid-19 ipak nije kuga. Nije niti nalik kugi. Covid-19 je, prije svega drugog, bolest društvene zajednice, bolest kulture, bolest velikog globalizacijskog projekta. Živimo najvažnije trenutke ove civilizacije u posljednjih osamdesetak godina. I to nam, vidite, nimalo ne prija’.

Za Express pišu Dalibor MIlas, Tomislav Klauški, Josip Mlakić...

Novi Express od petka na kioscima

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Mrki medvjed 1 04.04.2020.

    Bandić je HDZ - ov čovjek. HDZ će istaknuti svoga jakog kandidata, samo ako procijene da Bandić više neće moći dobiti izbore.

  • čojek 04.04.2020.

    Kakav Beroš! Pa on je ministar iz hdz-a. Trenutno radi samo svoj posao što ne znači da bi na mjestu gradonačelnika radio isto. Politika i struka su dva svijeta!Ljudi zaboravljaju tko su oni hdz=sdp=...

  • 04.04.2020.

    kada će ercegovački lopov na robiju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare