To je to što me zanima!

Beskućnike će smjestiti u EU parlament: 'Imat će i obroke...'

Želimo biti blizu onih koji pate, koji neumorno rade u bolnicama. Želimo biti blizu gradu i građanima Bruxellesa, kao i Strasbourga i Luxembourga, jer su to naši domaćini koji danas trebaju našu pomoć, rekao je Sassoli
Vidi originalni članak

Pokazati istinsku solidarnost s građanima. To je moto Europskog parlamenta. U dogovoru s regionalnim vlastima u Bruxellesu, odlučili smo dio naše zgrade otvoriti za beskućnike i za najranjivije u društvu, tijekom ove ozbiljne zdravstvene krize, rekao je u video poruci predsjednik Europskog parlamenta David Sassoli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uz to, kuhinje EU parlamenta će dnevno pripremati više od tisuću obroka, namijenjenih ugroženima, ali i zdravstvenim radnicima.

- Želimo biti blizu onih koji pate, koji neumorno rade u bolnicama. Želimo biti blizu gradu i građanima Bruxellesa, kao i Strasbourga i Luxembourga, jer su to naši domaćini koji danas trebaju našu pomoć. Snaga Europe leži u njezinoj sposobnosti solidarnog djelovanja - zaključio je Sassoli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 08.04.2020.

    Tko se brine o onim skupinama koje nemaju nikoga i nikakva primanj a neostvaruju i nikakve naknade zbog komplicirane Hrvatske administracije.

  • El Guerto 08.04.2020.

    Ovakvo licemjerje dugo nisam vidio. Ovi brate veći pape od pape.

  • mily 08.04.2020.

    E moj Sassoli ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare