To je to što me zanima!

Bespravna gradnja na Braču: Širiću osam mjeseci zatvora

Bivši dopredsjednik HNS-a nepravomoćno je osuđen na osam mjeseci zatvora, uvjetno na dvije godine, zbog protupravne gradnje u općini Milna na otoku Braču
Vidi originalni članak

Na Općinskom sudu u Splitu, bivši dopredsjednik HNS-a i bivši predsjednik Komisije nogometnih sudaca, 55-godišnji Željko Širić iz Osijeka, nepravomoćno je osuđen na osam mjeseci zatvora, uvjetno na dvije godine, zbog kaznenog djela protupravne gradnje, javlja Slobodna Dalmacija.

On je proglašen krivim jer je od sredine 2008. do svibnja 2010. u uvali Spacamiža u općini Milna na Braču, na čestici koja se nalazi u zaštićenom obalnom pojasu od posebnog interesa za RH i koje predstavlja prirodni krajobraz, izgradio stambenu građevinu, pomoćnu prizemnu građevinu, suteren, armiranobetonsko stubište sa zidovima i armiranobetonski potporni zid. Svi objekti su na dvadesetak metara od mora. 

Širić je najavio da će se žaliti na presudu jer smatra da je osuđen za nešto što je legalizirao i za što je državi već platio kaznu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • nikluk20 25.05.2015.

    izigrali zakon i sad pati...točka!

  • adika 02.05.2015.

    Lopov bio lopov ostao,ali to u ovoj državi nema veze.Što si veći lopov više te cijene.Dok ga je punac veliki komunista kojega se slušalou gradu, izvlačio iz govana (čitaj -kada je krao po stanovima, pa uhvaćen kada je provalio u stan Dumančića iz Trice) u socijalizmu,nije pljuvao po njemu niti po socijalizmu, sada kada se druži sa Glavašem i ekipom veći je hrvat od kralja Tomislava i Tuđmana zajedno.A onda je završio neku trenersku školu za nogomet pa se u Osijeku predstavljao kao profesor, ali nikada nije rekao,jer nije znao, čega je on profesor.Zamislite Širić profesor.

  • legaos 01.05.2015.

    Hajdukovci u žalosti ipak je to čovjek koji im je omogučio zadnji naslov

Komentiraj...
Vidi sve komentare