To je to što me zanima!

Beuk za aferu Fimi Medija krivi Sanadera i Barišića?

Bivšeg predsjednika uprave Hrvatskih šuma uhitili su zbog sumnje da je zlouporabio položaj i ovlasti, mimo procedure povjerio poslove Fimi Mediji
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik uprave Hrvatskih šuma Darko Beuk u srijedu je poslijepodne izašao iz zatvora u Zagrebu. Ispred ga je dočekala obitelj i brojni novinari. Sudac istrage Zdenko Posavec prihvatio je prijedlog Uskoka i Beuku ukinuo istražni zatvor. Beuka su pritvorili 8. rujna, a u Remetincu je trebao ostati mjesec dana. Beuka su uhitili zbog sumnje da je zlouporabio položaj i ovlasti jer je mimo uobičajene procedure povjerio obavljanje marketinških usluga tvrtki Fimi Medija Nevenke Jurak. Nakon što su ga uhitili, Beuk je priznao kako je nekoliko puta razgovarao s Jurak, ali joj nije pogodovao u dobivanju posla. Navodno je Beuk kao glavne krivce u aferi Fimi Medija izdvojio uhićenog Mladena Barišića i bivšeg premijera Ivu Sanadera, javlja HRT.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • eRepublikCROATIA 29.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • plavi cvijet 29.09.2010.

    Ako je to samo Fimi medija, ali ne vjerujem. Takvi steknu sigurnost jer imaju zaleđe i samo nebo im je granica.

  • pernica 29.09.2010.

    ima li itko NORMALAN, u tom HDZ-u, da nije LOPOV, da nije umješan u nekakvu AFERU, PLJAČKU, PRONEVJERU????? odakle HRVATSKOJ uopće više NOVACA kad su sve POKRALI pribacili na tajne račune....JADNA DRŽAVO, POVATAJU IH , MALO IH DRŽE U REMETINCU I -PUSTE!!!!! ova Jaca samo diže KREDITE koje ćemo vraćat mi , a ona kupuje NOVE BROŠEVE, te ide malo u Ameriku posjetit kolegu bjegunca Sanadera....GADI MI SE SVE SKUPA, GADI MI SE!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare