To je to što me zanima!

Podjele? Jastreba nisu pozvali na sastanak s predsjednicom

Nikola Toth Fenix, zapovjednik vukovarske 4. bojne, smatra da je skandal to što Mile Dedaković Jastreb nije bio na sastanku. Tvrdi da Jastreba nitko nije pozvao...
Vidi originalni članak

Drugi dan boravka u Vukovaru, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uvjerila se u podjele među braniteljima. Naime, na dogovoreni sastanak sa zapovjednicima obrane Vukovara, naime, nisu došli mladi i stari Jastreb.

Nikola Toth Fenix, zapovjednik vukovarske 4. bojne, to je nazvao skandalom, tvrdeći da Mile Dedaković Jastreb nije pozvan i da ga je to jako pogodilo. Predsjednici je prenio njegove pozdrave, uz poruku da je podržava te kako smatra da ovo nije propust Ureda predsjednice.

Organizator sastanka s predsjednicom je zapovjednik Ivo Kovačić koji je ustvrdio kako se usmeno čuo s Mladim Jastrebom Borkovićem koji mu je rekao da će poziv prenijeti i Dedakoviću.

Toth tvrdi da je predsjednica bila iznenađena i da je preko njega uputila pozdrave Dedakoviću

Nakon branitelja, s kojima se razgovaralo i o statusnoj problematici, predsjednica se susrela s obiteljima poginulih i nestalih te im uručila priznanja.

Davor Javorović/Pixsell

Idi na 24sata

Komentari 562

  • Tibor Balog 16.01.2016.

    da su pozvali JASTREBA ,bio bi sigurno u kolicima,i onda kada bi pravila snjime selfy trebala bi sagnuti ,pa bi joj možda pukle hlače,jer vidim da su joj dosta tijesne.,od silnog prejedanja..bilo bi smijeha kao i onda kada su onome spale hlače..

  • Tibor Balog 16.01.2016.

    ova studentica če prije nego doktorira biti svjetska SELFY prvakinja....

  • fredaster 16.01.2016.

    ako predsjednica zna historija stvaranja RH i odbrane Vukovara onda je i ona trebala reci da zeli vidjeti Jastreba ili otici njemu doma ZASLUZIO JE=ovo bi trebao procitati SEKS a ne izmisljati istorijske trenutke Vukovara

Komentiraj...
Vidi sve komentare