To je to što me zanima!

'Bez mene neće formirati vlast. Ja sam spreman biti premijer'

Pa ako kroz 16 godina i pet mandata nisam potvrdio reference da budem budući premijer Hrvatske, pa tko je onda to napravio, rekao je zagrebački gradonačelnik
Vidi originalni članak

Vidim se u svakoj ulozi u kojoj mogu doprinijeti Hrvatskoj. Pa ako kroz 16 godina i pet mandata nisam potvrdio reference da budem budući premijer Hrvatske, pa tko je onda to napravio. Nitko u Hrvatskoj nije dobio dva mandata na čelu Hrvatske. Ja imam 5 mandata kao gradonačelnik. Bez mene neće moći formirati vlast. Spreman sam biti premijer, poručio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je bio gost Teme dana na televiziji N1.

Na pitanje koja je njegova ambicija, Bandić kaže da je to svaka pozicija koju mu građani daju na izborima.

- Sve za građane - jer se nisam rodio pa neću ni umrijeti kao gradonačelnik Zagreba. Nakon mjesec-dva dana vidjet ćemo što i kako. Hrvatskoj treba pametna, energična ruka - rekao je.

Što se tiče izgleda lijeve i desne koalicije na predstojećim parlamentarnim izborima, zagrebački gradonačelnik kaže:

- Potrošile su se te koalicije, vrte se oko vlasti kao mačke oko vruće kaše. Izlizali su se jer samo dijele fotelje i uhljebljuju se.

Idi na 24sata

Komentari 288

  • liliana 06.09.2015.

    Ima sve reference da bude premijer u Hrvatskoj,zar ne?

  • sumnjičav 03.09.2015.

    Siroti! On baš ništa ne razumije.

  • bosaaanac 02.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare