To je to što me zanima!

"Bez Rohatinskog inflacija bi mogla skočiti čak 100 posto!"

Na okruglom stolu ekonomski stručnjaci raspravljali su o gospodarstvu. Škegro je kritizirao program 'Kukuriku koalicije', a Jurčić upozorava kako se slabo oporavljamo
Vidi originalni članak

Savjetnik premijerke Jadranke Kosor za gospodarstvo Borislav Škegro iskritizirao je dio programa gospodarskog oporavka 'Kukuriku koalicije' koji zagovara aktivnu monetarnu politiku na Konferenciji o hrvatskom tržištu nekretnina u Zagrebu. 

Radimir Čačić predstavio je 21 tezu u programu za gospodarski oporavak zemlje. Škegro je uvjeren da je moguća inflacija od 10, 20, a čak i 100 posto ako smijene guvernera Rohatinskog, piše Večernji list. 

Savjetnica premijerke za ekonomiju Sandra Švaljek ne slaže se da aktualni program gospodarskog oporavka nije polučio nikakve rezultate. Ljubo Jurčić upozorava kako se hrvatsko gospodarstvo najsporije oporavlja u Europi. 

Jedina smo zemlja koja u prva dva mjeseca ima pad proizvodnje. Najveći problem je nezaposlenost. Prognoze su loše. U 2012. godinu ući ćemo s 350.000 nezaposlenih. Ekonomski stručnjaci slažu se kako prve tri godine nakon ulaska u EU neće donijeti veće pomake u gospodarstvu.

>>> Izvorni tekst pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 27

  • WalterNowotny 17.04.2011.

    pa šta ovaj čovjek nije u zatvoru?

  • _josipa_ 15.04.2011.

    Ja kad pogledam ovog Škegru sjetim se filma batman! Tako mi liči na onoga čovjeka-pingvina sa kišobranom! hahahahah! nemogu se suzdržat a da se nenasmijem!!!

  • sajps 14.04.2011.

    nije mi jasno tko uopće želi u tu jebenu uniju" jebali smo svi ježa, jedino todorić i ova govna lopovska_ njima će bit dojaja.. a mi ćemo plaćati porez na zrak! ljudi moji ŽIVI MI BILI PA VIDJELI

Komentiraj...
Vidi sve komentare