To je to što me zanima!

Bez vozačke i s 2,64 promila prešao u suprotni trak i teško ozlijedio vozačicu (32)

Očevidom je utvrđeno da je 44-godišnjak krećući se u smjeru naselja Kalvarija u jednom trenutku prešao na lijevu stranu kolnika namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera
Vidi originalni članak

Teško je ozlijeđena vozačica (32) automobila u prometnoj nesreći u subotu u 9:15 sati u Zagradu u Karlovcu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U nju se zaletio vozač (44) automobila karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao pod utjecajem alkohola od 2,64 promila i prije stjecanja prava na upravljanja motornim vozilom, te je u nesreći lakše ozlijeđen.

Očevidom je utvrđeno da je 44-godišnjak krećući se u smjeru naselja Kalvarija u jednom trenutku prešao na lijevu stranu kolnika namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera.

VRIJEDI OD 1. STUDENOG MUP: Palite kratka svjetla na automobilu ili slijede kazne!

-  Prednjim lijevim dijelom vozila udario je u prednji lijevi dio osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 32-godišnjakinja te je od jačine udarca osobni automobil s vozačicom odbačen udesno van kolnika gdje je stražnjim desnim dijelom udario u betonsku ogradu - kažu u policiji dodajući da protiv 44-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • verna 02.11.2020.

    Ovakve debile bi trebalo jednostavno likvidirat,jer to su nepopravljivi..

  • ajetodoo 01.11.2020.

    Čovjek se malo pravio Englez. Ili je stvarno Britanac.

  • crni2012 01.11.2020.

    kako mrzim kad pisu bez vozacke , bez vozacke znaci bez polozenog vozackog ispita a vozacka ako nije u autu nemora znati da nezna voziti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare