To je to što me zanima!

Bezuhi zec trebao biti zvijezda, no snimatelj ga zdrobio nogom

Zečić se okotio u veljači i to bez ušiju. Bio je prava senzacija. Snimatelj je htio napraviti priču o njemu. Zec je skočio iza njega, snimatelj je stao na zeca i ubio ga
Vidi originalni članak

Zec koji se okotio bez ušiju bio je prava senzacija u njemačkom parku za životinje Limbach-Oberfrohna. Čak mu je kum trebao biti poznati njemački glumac Til Schweiger (48) čiji se novi film zove "Zečevi bez ušiju". 

Zec je bio toliko popularan da su gotovo svaki dan u park dolazili novinari, fotoreporteri i snimatelji kako bi ga snimili. No baš ga je jedan takav posjeti stajao života. Kamerman koji je u utorak htio napraviti priču o zecu, je stao na njega i ubio ga. 

Djelatnica parka Juliana K. (21) je 15 centimetara dugu životinjicu držala u rukama kako bi je kamera snimila. Onda ju je stavila na sijeno. No zec je skočio iza kamermana. On ga nije vidio i stao je na njega. 

- Ne mogu to nikako prihvatiti. Zec je bio tako sladak, to je bila zaista velika nesreća - rekao je Uwe Dempewolf (53), direktor parka, piše Bild. 

Zec, koji se okotio 27. veljače zajedno sa svojih pet braće i sestara, trenutno se nalazi u zamrzivaču. Uskoro će ga preparirati. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Renato88 17.03.2012.

    DRITO!

  • ada47 17.03.2012.

    šmrc, sirotan maleni, kakva loša sudbina, tako posebnog zečića.

  • onaj 17.03.2012.

    Meni je zec najdraži na ražnju ili u loncu. I uz to malo krumpirića i salate! Mljaaaaccc!

Komentiraj...
Vidi sve komentare