To je to što me zanima!

BG: Mrtvac iz ambasade je 20-godišnji Srbin s Kosova

Zoran Vujović (20) je mladić čije su spaljeno tijelo vlasti pronašle u američkoj ambasadi nakon paleža. Otac ga je prepoznao po zlatnom lančiću
Vidi originalni članak

Mladić je od 1999. godine živio u Novom Sadu gdje je zajedno s roditeljima pobjegao s Kosova nakon dolaska NATO-vih trupa, piše srbijanski dnevni list Blic. Unatoč tomu što je tijelo bilo potpuno spaljeno otac ga je uspio identificirati po zlatnom lančiću koji su pronašli u blizini. Srpski istražni organi su očevid u zgradi američke ambasade obavili uz posebnu dozvolu američkih vlasti.
Srpska policija je zbog sudjelovanja u neredima pritvorila 192 osobe, većinom maloljetnika i mlađih punoljetnika.
Istražitelji detaljno proučavaju snimke sigurnosnih kamera, uključujući i one iz američke ambasade, ali je identifikacija huligana teška jer je većina njih bila maskirana.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 23.02.2008.

    \"buzdovan\" SVE PETICE !!! \"nzordic1\" : Zar ti misliš da bi netko uopće \"z vuhom drdnuo\" ???(Tak se veli tu kod nas). To u Saboru nitko ne bi ni čitucnuo, a ako slučajno i bi - odmah u koš - da se vrli zastupnici ne bi uznemirili, jer narod misli nešto svojom glavom.

  • Roci 23.02.2008.

    buzdovane dao bih ti 1000 klikova na tvoj koment svaka ti cast.

  • Vozdovac brate 23.02.2008.

    Šteta, ali mogao je danas biti živ da je imao imalo pameti u glavu... ali ne, adrenalin proradi, masa te povuće i ajmo u ambasadu radit sranja... Kažem, šteta ali sam si je kriv!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare