To je to što me zanima!

Biden službeno postao kandidat za predsjednika: 'Može vratiti SAD u normalu nakon kaosa'

Bivši predsjednici Bill Clinton i Jimmy Carter u svojim su govorima kazali kako Biden ima iskustvo i integritet kako bi vratio SAD u normalu nakon kaosa u koji ju je uvela Trumpova administracija
Vidi originalni članak

Američka Demokratska stranka drugog je dana svoje nacionalne konvencije i formalno nominirala Joea Bidena (77) za svojeg kandidata koji će se suprotstaviti aktualnom predsjedniku Donaldu Trumpu na predsjedničkim izborima koji će se održati 3. studenoga.

Nakon što je Biden i službeno nominiran, on je putem Twittera poslao poruku kako ova nominacija "odaje počast njegovom životu", dok je glavna govornica dana bila njegova supruga Jill. Ona je u vrlo osobnom obraćanju ponudila uvid kako je pomogla Bidenu zacijeliti ranu nakon što su mu prva supruga i kćerka poginule u prometnoj nesreći.

RAT UTJECAJEM Ne biraju se sredstva: Biden u prednosti, a Trump igra prljavo

- Nisam niti mogla zamisliti kako ću se u dobi od 26 godina pitati 'Kako popraviti slomljenu obitelj?'. A odgovor je isti kao i za slomljenu naciju: 'Ljubavlju i razumijevanjem'. Ako povjerimo naciju Joeu, on će za vašu obitelj učiniti ono što je učinio i za našu: skupiti nas zajedno i učiniti je cijelom - naglasila je Jill Biden.

Uz Jill Biden, delegatima su se u utorak obratili i bivši predsjednici Bill Clinton i Jimmy Carter.

- U vremenima poput ovih, Ovalni ured bi trebao biti komandni centar. Umjesto toga, on je sada središte oluje. Tamo jedino vlada kaos, a jedina stvar koja se ne mijena je predsjednikova odlučnost da negira odgovornost i prebaci krivnju na nekog drugog - naglasio je Clinton u svom unaprijed snimljenom obraćanju delegatima.

UDRUŽILI SNAGE Potporu Bidenu dali su Bernie Sanders i Michelle Obama

U srijedu, trećeg dana konvencije glavni govornici bit će Bidenova kandidatkinja za potpredsjednicu Kamala Harris i još jedan bivši predsjednik Barack Obama.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Dobrivojee 19.08.2020.

    Biden nikad neće biti predsjednik. Nije niti predviđen da bude. On je samo maneken, predsjednica bi trebala biti Kamala, pod uvjetom da Biden dobije izbore. A ako se to dogodi, Amerika je propala. Zašto ne pišete ništa o aktualnim događanjima u Americi? Zašto šutite o nevjerojatnom nasilju koje provode Antifa i BLM, upadaju ljudima u kuće i izbacuju ih van na ulicu, premlaćuju ljude, a sve uz blagoslov demokratskih gradonačelnika i guvernera, zašto o tome niti riječi u 24 sata? Prekjučer u Portlandu pripadnici BLM napali bijelu trans osobu, opljačkali ju i pretukli. U pomoć joj priskočio čovjek koji je slučajno naišao i pokušao smiriti situaciju i zaštititi ovu, pa su i njega pretukli tako da je ostao na cesti razbijene glave, krvareći i bez svijesti... sve to uz blagoslov Bidenove stranke. Zašto o tome niti riječi ne napišete? Samo po Trumpu pljujete i dovodite javnost u zabludu o stvarnom stanju u Americi.

  • Asimetrični 19.08.2020.

    O čemu vi? Pa Demokrati su Ameriku i uveli u kaos. Black Lives Matter i Antifa divljaju po američkim gradovima, uništavaju, pale, napadaju ljude na cesti, pljačkaju i premlaćuju ih, reketare vlasnike dućana i restorana, u zadnjih mjeseci ubili su više ljudi nego "nasilna policija" u 5 godina, od čega desetak djece. A demokratski gradonačelnici i guverneri zabranjuju policiji da intervenira. Trump je ponudio pomoć saveznih vlasti, a ovi ga odbili. Gradonačelnik Portlanda osobno je nazočio napadima na zgradu saveznog suda u Portlandu. Zadnjih tjedan dana krenuli su i u predgrađa, napadaju tamošnje stanovništvo, zahtijevajući da se isele i prepuste svoje kuće crncima. Ako Biden pobijedi to će postati budućnost Amerike. Biden i Demokratska stranka sve to ne samo da odobravaju, već i potiču.

  • frajer_2 19.08.2020.

    Biden jedan od koji su izazvali kaos da maknu Trumpa i sad kaze moze vratiti SAD u normalnu nakon kaosa hahahahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare