To je to što me zanima!

Biden tvrdi da Trump laže oko pandemije, ovaj ga ismijava

Da sam potpuno slušao znanstvenike, sdad bi imali zemlju koja je u ogromnoj depresiji. Mi smo kao svemirski brod, rekao je Trump koji je napao demokratske guvernere koji su uveli mjere u svojim državama
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump ismijavao je u nedjelju Joea Bidena koji bi vjerovao znanstvenicima, a malo prije toga demokratski kandidat napao je Trumpa da neprestano laže o stanju pandemije.

Trump je na skupu u Nevadi imitirao Bidena govoreći da bi on 'vjerovao znanstvenicima'.

- Da sam potpuno slušao znanstvenike, sdad bi imali zemlju koja je u ogromnoj depresiji. Mi smo kao svemirski brod - rekao je Trump koji je napao demokratske guvernere koji su uveli mjere u svojim državama kako bi suzbili epidemiju. Zatražio je i da otvore svoje države.

MOŽE LI IM SE VJEROVATI? Prema anketama, Trump gubi izbore. Ali gubio ih je i 2016.

Biden je na svom skupu u Sjevernoj Karolini isticao rast broja novih slučajeva zaraze i najveći skok u petak još od kraja srpnja. Pritom je istaknuo kako Trump govori da se kreću u dobrom smjeru.

- U dobrom smjeru? Sve je gore, a on i dalje laže o stvarnom stanju - rekao je Biden.

Trump koji kaska u anketama cijeli tjedan će imati ovakve skupove na kojima će glavni fokus biti napadi na Bidena. Njih dvojica u četvrtak navečer još jednom će se obračunati u debati, a glavne teme bit će pandemija, američke obitelji, rasa, klimatske promjene, nacionalna sigurnost i vodstvo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • prokurator 19.10.2020.

    portali uporno igraju na istu kartu, ali ove vijesti su već toliko nezanimljive da nema onih oduševljenih komentara ni od trumpadžija.

  • 19.10.2020.

    taj i nije za drugo nego za smijuriju, i treba ga jos dok se moze jer ce brzo u zatvor

  • Anđelka- 19.10.2020.

    Biden, reci ti građanima namjeravaš li prenapučiti Vrhovni sud. Ili i dalje smatraš da građani ne zaslužuju to znati, kako si rekao u kamere?

Komentiraj...
Vidi sve komentare