To je to što me zanima!

Big Brother zvijezda: Zbog dijeta sam ostala neplodna!

Chantelle Houghton (27) ispričala je svoju priču kako druge djevojke ne bi krenule njezinim stopama. Borila se s bulimijom od 14. godine. Sada ne može imati djece
Vidi originalni članak

Britanska Big Brother pobjednica 2006. godine, Chantelle Houghton (27) priznala je kako je zbog dijeta ostala neplodna. Zbog loših navika u prehrani i pritiska da bude tanka sada ima zdravstvenih problema, otkrila je za Daily Mail.

- Od 14. godine borim se s bulimijom. Pila sam po osam litara vode kako bi mi trbuh bio pun. Nisam odustajala ni kad sam izgubila menstruaciju - ispričala je Chantelle koja se sada stravično pati zbog svega. Proslavila se nastupom na Big Brotheru na Channelu 4. Nakon raspada veze s glazbenikom Samuelom Prestonom 2007. godine naglo je oslabila. Nekoliko liječnika potvrdilo je kako joj je stravično pala plodnost. Uskoro bi sasvim mogla ostati bez jajnih stanica.

- Izgubila sam priliku da imam obitelj - dodala je. Sada vodi zdrav život. Svjesna je kako je pogriješila i nada se kako će druge djevojke naučiti na njezinom iskustvu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • regi 25.07.2011.

    baš je lijepa..... slići paris hilton.......

  • LegaVk 25.07.2011.

    sad se moze j*ebavat kolko oce nemoze zatrudnit :D

  • zippysnake 25.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare