To je to što me zanima!

BiH: Nije prošao vozački ispit pa istukao ispitivača

Mladić je više puta neuspješno polagao vozački ispit, a i ovog ga je puta povjerenik želio ''srušiti''. Ljutiti mladić iz Mostara nasrnuo je na ispitivača
Vidi originalni članak

Na mostarskom poligonu za polaganje vozačkog ispita sukobili su se u srijedu ujutro ispitivač i mladić koji je polagao vožnju. Mladić je više puta neuspješno polagao vozački ispit, a i ovog ga je puta povjerenik želio ''srušiti''. Mladić je nasrnuo na ispitivača, a zatim ga je policija privela u u postaju. Kako u Pravilniku o načinu ispitivanja nisu definirane točne pogreške zbog kojih kandidat pada ili prolazi, ispitivač zapravo kandidate ocjenjuje po svom nahođenju, što je uzrok stalnih sukoba autoškola i ispitivača u BiH.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lexus 14.01.2009.

    Nepodrzavam takvo bahacenje kandidata. U Zagrebu sam radio posao instruktora i neradim vise iz raznih razloga a najvise je onaj poslovni pa onda sve ostalo. Kako je moguće da kandidat ili njegovi roditelji odlučuju a instruktor ga po silom mora pustit na ispit. a u jednoj od najgorih valjda skola jel jer i gazda takav sve radi samo da djak prodje i pustaj na ispit ako on zeli. I onda se cudimo zasto je u prometu tako. U tom poslu ako si posten i naidjes kod krivog gazde ili radne sredine svakakve podvale se desavaju i tesko mozes uspjet a htio si sve najbolje djaku i skoli .Al hvala onim kolegama i djacima koji su ukazali povjerenje i bili zadovoljni jer sam ih ipak uz veliki trud naučio - ljudi koji uče moraju bit ti koji odredjuju pravila igre a kandidat da uci dok nepostigne odredjeni realni nivo i sve bi bilo bolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare